Kızlaar iki ay sonra evleniyorum, o kadar gelinlikçi dolaştım, net den binlerce fotoğraflara baktım ama yok, bir türlü "işte bu benim gelinliğim olmalı" diyebilecek model ile karşılaşmadım
1. Denizkızı modeli mi, yoksa kabarık mı ? Öyle kararsızım ki.. Vücudum orantılı deniz kızı modellerin yakışacağını düşünüyorum, ama 1 sene önce tesadüfen gelinlik modellerine baktığımda kabarık olanları beğeniyordum. Acaba seneler sonra da başkasında kabarık bir model görüp "keşke bende böyle çok kabarık model giyseydim" der miyim acaba ? Ya da tam tersi, sizler hiç böyle düşündünüz mü ?
2. Kabarık bir kaç tane model denedim ama etekleri çook çok ağırdı, doğal olarak üst kısmı aşağı çekiyordu. Tarlatanda vardı ama buna rağmen çok çok ağırdı hatta tarlatanı bile aşağıya çekiyordu. Bütün kabarık modeller bu kadar ağır mı oluyor ? Yoksa kumaş ile ilgili mi ?
Eğer gerçekten ağırsa askı kaçınılmaz sanırımAma gelinlikçiler o ağırlığa alışıldığını bir müddet sonra gelinlik ile bir bütün olunduğunu söyledi yine de çok rahatsız hissettim kendimi. Sizde de böyle miydi ?
3. Genelde hep beyaz, parlak beyaz (bazıları naylonumsu gibi hatta) ve kırık beyaz renkler tercih ediliyor, Herkesin bembeyaz seçme nedeni fotoğraflarda daha mı iyi çıkması ? Yoksa daha çok yakışması mı ?
Renk olarak krem beğeniyorum ve çok beyaz tenliyim, krem daha mı iyi durur yoksa çok mu soluk ve/ya sönük durur?
4. Tarlatan ile oturup kalkmak zor olmuyor mu ? O kadar kabarık etek ve çok kumaş arasından nasıl seçip tutuluyor ? Yanlıslıkla üstüne oturunca o teller bükülmüyor mu ? Ayrıca o kadar kabarık bir modelle oturulan yere sığılıyor mu ? Her oturup kalkıldığında sürekli tarlatan düzeltmek gerekiyor mu ? Üff
5. Bir diğeri de iç çamaşırı problemi. Pek çok gelinliğin içine gerekmediğini söylediler ? Her ne kadar düzgünde olsa vücut, sanki korse tipi iç çamaşırları ile giyilse daha kalıplı daha güzel göstermez mi ? Ayrıca gelinlik giymek ve çıkartmak tek başına imkansız, e ilk gece de düşünsenize gelinliğin arkasını hafif açtırdınız direk her şey ortada :S
6. Sizce de enine drapeler kilolu göstermiyor mu ? Ya da bana mı öyle geliyor ?
Altı üstü bir kaç saat giyilcek bir gelinlik için o kadar çok stress yaptım ki
Haklısın canım gerçekten seçmek çok zor bütün Fatih i talan ettim ama henüz bir şey beğenemedim hafta sonu Kadıköy ve Bakırköy e bakmayı düşünüyorum, Ümraniye de diyorlar ama ben Ümraniye yi hiç bilmiyorum.
Durur muyum hiç, hemen bloğundan baktım gelinlik resimlerineBakınca hatırladım daha önce forumda vardı bende yaka şekli bu şekilde olan modelleri çok seviyorum o yuzden aklımda kalmış. Ama şaşırdığım nokta orjinal modelden çok çok daha iyi dikilmiş canım hangi moda evinde dikilmişti gelinliğin ?
tatlım öncelik merhaba ve şimdide mutluluklar bana göre kabarık ama prenses modeli gibi kabarık değil..zaten onu tarlatanlar belirliyor..1-2 ve 3 numaraları vardır tarlatanların az kabarık,orta kabarık ve çok kabarık olarak yani..bence gelinlik dedin mi biraz kabarık olmalı ve tabikide kuyruklu tabi bu benim fikrim..sanırım senin giydiğin gelinliğin iplerini çok sıkmamışlar..ne yaparsan yap o gelinlik öyle ağır olmaz..ben gelinliğimde zorlanmamıştım çokta kolay yürümüştüm..benim gelinliğim kırık beyazdı ben bilerek kırık beyaz tercih ettim..buğday tenliyim ve bembeyaz gelinlikleri pek sevmiyorum..kırık beyaz daha bir güzel duruyor diye düşünenlerdenim..tarlatan ile oturup kalkmak hiç zor değil tam tersine çok kolay..yanlışlıkla üstüne oturunca o teller bükülmüyor ki bükülse de sana batmıyor canını yakmıyor..her oturup kalkıldığında sürekli tarlatanı düzeltmek gerekmiyor..zaten arkadan iple sıkıldığında belinde sıkılıyor doğal olarak ve o yüzden tarlatan da sağlam bir vaziyette sanki yapıştırılmış gibi duruyor bel kısmında..ben iç çamaşırı için kırık beyaz jartiyer takım almıştım çokta rahattı..burdan bazı arkadaşlar rahat olamazsın demişlerdi ama ben çok çok rahattım tavsiye ederim..çokta seksi duruyor
gelinliğimi merak ettiysen burda açmıştım albümüm var..
benimki kadıköyde tunaliz modada dikilmişti. mutlaka uğramanı öneririm. ben filiz hanımın ilgisinden, kullandıkları malzemelerin kalitesinden ve verdiği uygun fiyattan çok memnun kalmıştım.
ümraniyede de güzel modaevleri var ve fiyatı biraz daha uygun diğer iki semte göre. zaten blogumda gelinlik nerden alınır başlığımı gördüysen sorularının cevabını bulabilirsinbenim aklımda en çok kalan modaevleri İlknur Modaevi ve adını yanlış hatırlamıyorsam, iddialı modelleriyle Beyaz moda olmuştu.
Bütçen belirli mi?
Canım kadıköyde aysira gelinlikte harıka modeller var,,bide birsen moda evi var arkadasım orda dıktırdı fıyatıda uygun yapıyolar hemde cok ılgılıler
Canımcığım, bloğuna pek detaylı bakamadım evet ama ilk fırsatda nereden alır başlığını inceleyeceğim. Düğünüm 14 ocak ta zamanım çok kısıtlı biraz stresse girdiğimden ve her şeyi çok acele artık halledip ve seçimimi acil karar vermek durmunda kaldıgımdan hızlı hızlı her şeyi incelemeye calısıyorum. Bütçe ile ilgili pek sıkıntım yok ama önce model.
Kızlaar iki ay sonra evleniyorum, o kadar gelinlikçi dolaştım, net den binlerce fotoğraflara baktım ama yok, bir türlü "işte bu benim gelinliğim olmalı" diyebilecek model ile karşılaşmadım
1. Denizkızı modeli mi, yoksa kabarık mı ? Öyle kararsızım ki.. Vücudum orantılı deniz kızı modellerin yakışacağını düşünüyorum, ama 1 sene önce tesadüfen gelinlik modellerine baktığımda kabarık olanları beğeniyordum. Acaba seneler sonra da başkasında kabarık bir model görüp "keşke bende böyle çok kabarık model giyseydim" der miyim acaba ? Ya da tam tersi, sizler hiç böyle düşündünüz mü ?
2. Kabarık bir kaç tane model denedim ama etekleri çook çok ağırdı, doğal olarak üst kısmı aşağı çekiyordu. Tarlatanda vardı ama buna rağmen çok çok ağırdı hatta tarlatanı bile aşağıya çekiyordu. Bütün kabarık modeller bu kadar ağır mı oluyor ? Yoksa kumaş ile ilgili mi ?
Eğer gerçekten ağırsa askı kaçınılmaz sanırımAma gelinlikçiler o ağırlığa alışıldığını bir müddet sonra gelinlik ile bir bütün olunduğunu söyledi yine de çok rahatsız hissettim kendimi. Sizde de böyle miydi ?
3. Genelde hep beyaz, parlak beyaz (bazıları naylonumsu gibi hatta) ve kırık beyaz renkler tercih ediliyor, Herkesin bembeyaz seçme nedeni fotoğraflarda daha mı iyi çıkması ? Yoksa daha çok yakışması mı ?
Renk olarak krem beğeniyorum ve çok beyaz tenliyim, krem daha mı iyi durur yoksa çok mu soluk ve/ya sönük durur?
4. Tarlatan ile oturup kalkmak zor olmuyor mu ? O kadar kabarık etek ve çok kumaş arasından nasıl seçip tutuluyor ? Yanlıslıkla üstüne oturunca o teller bükülmüyor mu ? Ayrıca o kadar kabarık bir modelle oturulan yere sığılıyor mu ? Her oturup kalkıldığında sürekli tarlatan düzeltmek gerekiyor mu ? Üff
5. Bir diğeri de iç çamaşırı problemi. Pek çok gelinliğin içine gerekmediğini söylediler ? Her ne kadar düzgünde olsa vücut, sanki korse tipi iç çamaşırları ile giyilse daha kalıplı daha güzel göstermez mi ? Ayrıca gelinlik giymek ve çıkartmak tek başına imkansız, e ilk gece de düşünsenize gelinliğin arkasını hafif açtırdınız direk her şey ortada :S
6. Sizce de enine drapeler kilolu göstermiyor mu ? Ya da bana mı öyle geliyor ?
Altı üstü bir kaç saat giyilcek bir gelinlik için o kadar çok stress yaptım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?