Gelinlik için karatay diyeti :)

kolera9

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
957
297
Kızlar 3 ay sonra evleniyorum ve yaklaşık bi 10 kg fazlam var. 27 yaşındayım , 1.58 boyunda 62 kiloyum( evdeki tartı doğruysa tabi). Eskiden 47-48 kg iken çok güzel hissediyodum kendimi ama düğüne az zaman kaldı o kiloya düşmem zor olsa da 52-53 ideal gibi.
Son zamanlarda düğün stresinden abur cubura sarmıştım hepsini kestim. Karatay diyetini okumuştum ve internetten araştırdığım anladğım kadarıyla onu uygulamaya çalışıcam, benimki biraz daha yumuşatılmış olabilir tabi mesela türk kahvemi asla sade içemem orta şekerli olucak :) Yada sabahları ağzım tatlansın diye çayıma azıcık bal katabilirim :) Biraz daha esnek olucam yani alışana kadar. Ayrıca çalışıyorum kahvaltım sabah 7de oluyor, akşam eve geç gittiğim için de akşam yemeğim 7 buçukta oluyor, bu yüzden karatay'daki gibi 2 öğün beslenmem imkansız, öğlenleri de işyerinde yemekhanede yicem zaten öğünler arasında 5-6 saat oluyor. Haftada en az 3 günde evde leslie sansone'la yürüyüş ve bazı günler callanetics yapmayı planlıyorum.

Dünkü menümü yazayım

9 nisan 2018 Pazartesi
Sabah 7:
2 haşlanmış yumurta, 1 çay bardağı ceviz, avuç içi kadar peynir, şekersiz çay.
Ara 9 : orta şekerli türk kahvesi
Öğlen 12: Ezogelin çorbası, küçük bi tabak pırasa yemeği ve yoğurt, orta şekerli türk kahvesi
Ara 16: (bunu yapmamam gerekiyodu sanırım ama şekerim düştü gibi oldu çok acıktım): 3 hurma,2 ceviz
Akşam 19.30: Domates çorbası, 4 tane fırında köfte, yoğurt.
Ara 21.00 : Orta şekerli türk kahvesi

10 Nisan 2018 Salı menüsü
Sabah 7: 2 haşlanmış yumurta, 1 çay bardağı ceviz, avuç içi kadar peynir, şekersiz çay.
Öğlen 12: 2 kaşık sebze çorbası, türlü yemeği( sadece etlerini yedim, zeytinyağlı barbunya,5-6 çiğköfte,yoğurt
Ara 16: bu saatlerde çok acıkıyorum 1 tane hurmayla 1 ceviz yedim
Akşam 19.30: Domates çorbası, 6 tane fırında köfte, yoğurt,salata
Ara 21.00 : Orta şekerli türk kahvesi

11 Nisan 2018 Çarşamba menüsü
Sabah 7: 2 haşlanmış yumurta, 1 çay bardağı ceviz, avuç içi kadar peynir, şekersiz çay.
Öğlen 12: Tarhana Çorbası, 2 tane kadın budu köfte, salata,yoğurt
Ara 16: 1 tane küçük muz, 2 ceviz
Akşam 19.30: Fasulye yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı, salata, yoğurt
Ara 21.00 : Maalesef 1 dilim kek tatlı krizleri çok geliyo bu aralar dayanamıorum

Kızlar yoğunluktan yazamadım kaldığım yerden devam ediyorum

10 mayıs menüsü:
Sabah 7:
2 haşlanmış yumurta, 1 çay bardağı ceviz, avuç içi kadar peynir, şekersiz çay.
Öğlen 12: Piliç şinitzel, mantar çorbası,cacık
Akşam 19.30: Mercimek çorbası iki tabak, çok az patates salatası

Spor: Jessica smith flat abs 40 dk
Callanetic bacak hareketleri 2/21

Devam ettiniz mi

selamlar, o menülerinizdeki orta şekerli türk kahvesi sizi mahveder, şekeri komple kesmelisiniz, azı çoğu da bir çünkü

var mı başka yapan bayanlar ? ben 31 temmuz da şekersiz 21 gün diyeti ile başlayıp karataya bağlayarak devam ettim. şeker bağımlılığımdan da kurtuldum şükür. 1 ay olacak bir kaç gün sonra ve 5 kilo verdim. bu ara sanki durdu gibi, ilk zamanlar daha hızlı vermiştim.

Devam ettiniz mi

hayır edemedim.

Evet biliyorum ama türk kahvesi yıllardır olan en büyük bağımlılığım ondaki şekeri kesmek istemiyorum:/

şekersiz 21 gün diyetini nasıl yaptınız?

Şekeri kesin lütfen günde iki kere orta şekerli kahve çok fazla ve 3 hurma da çok fazla. 1 hurma yiyin onu da kahveyle beraber yiyebilirsiniz

hayır edemedim.

Evet biliyorum ama türk kahvesi yıllardır olan en büyük bağımlılığım ondaki şekeri kesmek istemiyorum:/

şekersiz 21 gün diyetini nasıl yaptınız?

artık hayatımda yapay şeker yok. ben çay bardağına 3 şeker kupaya 5 şeker ve türk kahvesine de 2 şeker atan bir insandım. 5 sene önce çaydan kahveden şekeri zaten kesmiştim. bir de onları şekerli tüketsem nolurdum kim bilir :)
içerisindeki fruktozu tolere edilebilir meyveler dışında şeker almıyorum, paketli gıda vs yok. meyvelerden de tolere edilmesi zor olan kavun,karpuz,incir (zaten sevmezdim) ve üzümü yemiyorum. kuru kayısı ve özellikle de hurma rahatlıkla şeker ihtiyacımı karşılıyor.
ben gerçekten şeker bağımlısıydım, az yemek bilmezdim. koca bir paket çikolata aldıysam elime yarısını yiyim yarsı kalsın demezdim, bitmeden rahat edemezdim. nasıl bu kadar iradeli olabildim bilmiyorum ama gerçekten 21 gün alışmak için birebir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…