• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik için Firma & Moda evi önerilerinizi bekliyorum - Anadolu yakası

yvaine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
60
0
86
41
İstanbul
Merhaba
Sen geç kalmışın diyeceksiniz ama 2 ay sonra evleniyorum ve haftasonu gelinlik bakmaya başlayacağız. Aklımda Akay ve Aysira var. Akay'ın internet sitesinden bir şey beğendim ama fiyatı uygun değilse başka alternatiflere yönelmemiz gerekecek. Bazı arkadaşlardan da Vakko Outlet'lerden randevu aldığınızda Pronovias gelinliklerin getirtildiğini ve üzerinde 1000lerce Euro fiyat olan gelinliklerin 1000 1500 tl gibi fiyatlara alınabildiğini duydum. Doğru mudur?

Sizin önerebileceğiniz Anadolu yakasında fiyatı uygun olan ( 2000 tlnin üzerine pek çıkmak istemiyoruz ama çok zorlanırsak 2500e kadar) sadece bir gelinlik için nereleri önerirsiniz?

Akay Aysira ve Vakko Outletler ile ilgili deneyiminiz ( firmanın sizile ilgisi, yardımı) bilginiz (fiyat aralıklar) varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

nüansa da baksana cnm gercı karsıda ama fabrıka satıs magazası var nuansın ıstedgın kalıtelı bı gelınlıgı daha ucuza alabılırsın bence bı gıt esenlerde.ben ıcıne grmedım ama görmustum dısardan baya buyuk gıbıydı

Öneri için teşekkürler. Ümraniye'de Fabrika Satış Mağazası varmış. Haftasonu Modoko'dan sonra uğrayabiliriz.

ılginç görülmedik modelleri var. Orta çağdan kalma gibi geldi bir kısmı:) Fiyatları hangi aralıktadır fikriniz var mı?

Back