• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinlik hususunda yardımınıza ihtiyacım var

CiciButik

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2013
4
0
6
Ankara
Arkadaşlar iyi günler,

Sevdigim bir arkadasim yazin olacak dugunu icin bana fikir danisti ama hic anlamiyorum gelinliklerden. Son care sizlerden fikir almaya karar verdim.
Arkadasimin evlenecegi cocugun durumu cok iyi degil bu yuzden fazla yuklenmek istemiyor ve uygun fiyata gelinlik ariyor. Faceden bi sayfa bulmus o gelinliklerden birini sececek ama cok kararsiz kalmis. Modeller bunlar

$PicsArt_1386942507544.jpg $PicsArt_1386943919686.jpg $PicsArt_1386943779181.jpg $PicsArt_1387020908965.jpg

Yani bu modellerden hangisi bu yilin modasina uygun olur bi el atin da kizcagiza yardimci olabileyim.

Ayrica ikinci el olarakta bu model varmis fiyatini bilmiyorum ama uygundur herhalde.

Bu model daha mi uyumlu bu senenin modasina ne dersiniz?

Ama ikinci el almak ne kadar mantikli olur cok yipranmismidir?

Eklentiler

• $PicsArt_1387020983571.jpg
    $PicsArt_1387020983571.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 73
ben baştan 3. yü beğendim. ama gelinlik işi denemeden pek alınacak birşey değil. gitsin gelinlikçileri gezip bi deneme yapsın. hangi model ona daha çok yakışıyor, onu kafasında belirlesin. sonra beğendiği tarzda, yine bu siteden alabilir gelinliğini. kızımıza mutluluklar dilerim bu arada...

Minnos verdigin fikir cok iyi. Hemen arkadasima iletiyorum.

3. Model guzel ama en pahali olani acaba indirim yaparlar mi ki?

Fiyatlar hakkinda ne dusunuyorsunuz uygun mu gercekten?

ben de 3. yü beğendim. açıkçası diğerleri bana çok karışık geldi. fiyatlar bence uygun ama herkesin kendi bütçesi. iyi pazarlık yapabilen biriyle giderlerse indirim alabilirler neden olmasın? şimdiden mutluluklar arkadaşına. inşallah gönlüne göre olur.

bazı gelinlikçilerde böyle uygun fiyata gelinlik olabiliyo mesela 2 sezon önce ki ya da geçen sezon bide bedenleri kalmamış gelinlikleri satıyolar. bana internetten gelinlik almak mantıklı gelmiyo. bence bi gün beraber çıkın orada ne kadar gelinlikçi varsa hepsini gezin mutlaka size uygun fiyata bi gelinlik çıkar. ayrıca gelinliği deneyerek alması daha mantıklı belki resimde görür beğenir giyince hoşuna gitmez

bunları uygun olduğu içinmi seçtin bilmiyorum ama beğenmedim canım arkadaşlar sade olanı beğenmiş ama oda kaba geldi bana ve renkleri neden bu kadar mat duruyo kirli gibi resimde mi öyle duruyo acaba :26:

bunları uygun olduğu içinmi seçtin bilmiyorum ama beğenmedim canım arkadaşlar sade olanı beğenmiş ama oda kaba geldi bana ve renkleri neden bu kadar mat duruyo kirli gibi resimde mi öyle duruyo acaba :26:

çok fazla kiralandıysa denendiyse kirli olabilir. ben bi gelinlikçide gelinlik bakmıştım. uygun bi fiyat söylemişti ama ordan çıktıktan sonra arkadaşım gelinlikte leke gördüğünü söylemişti. gelinliğin etek kısmı da pek hoşuma gitmemişti zaten :1:

çok fazla kiralandıysa denendiyse kirli olabilir. ben bi gelinlikçide gelinlik bakmıştım. uygun bi fiyat söylemişti ama ordan çıktıktan sonra arkadaşım gelinlikte leke gördüğünü söylemişti. gelinliğin etek kısmı da pek hoşuma gitmemişti zaten :1:

demekki onarılmayacak kusurları olduğu için bukadar uygun öyle olmasa onu mutlaka temizletip daha yüksek bifiyata satarlardı. açıkçası bana biraz basit geldi canım modeller kırılma sakın ama tabi bütçe çok çok önemli

kesinlikle 450"ye olan gelinliği seçmeli.diğerleri kaba gibi ve hiç sevmediğim tarz gelinlikler.:19:

demekki onarılmayacak kusurları olduğu için bukadar uygun öyle olmasa onu mutlaka temizletip daha yüksek bifiyata satarlardı. açıkçası bana biraz basit geldi canım modeller kırılma sakın ama tabi bütçe çok çok önemli

evet olabilir o hazır oılan gelinliğin fiyatı çok uygun gelmişti ne kadar dediğini hatırlamıyorum ama üstü aynı olursa altı prenses model olursa dikimi 1350 lira olur demişti gerçi aynısı da olsa yine 1350 lira demişti

Madem internetten almayı göze almış buradan yada sahibinden com dan 2. el alsa daha güzel modeller bulabilir

Back