- 14 Mart 2018
- 4
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi Portakallimon
Kızlar merhaba bu konuyu mağdur olmasin insanlar diye bu siteye uye olup yazmak istedim.sehir disinda yaşıyorum ve nasipse istanbula gelin gelmeme iki ay zaman var gelinligim icin iki ay oncesinden sehir disindan gelip Kadıköy'de Rengin Seykan isimli gelinlik diken bi yerden gelinligime karar verdim pazarlik yapma esnasında teshirdeki gelinlige 2bin lira indirim yapacagini soyledi urun cok eski oldugu icin istemedik 3binaltiyuz tlye yeni gelinlik dikimine baslandi.1 ay boyunca taslarin dikilecegini soyleyerek daha indirim yapmadi.ilk provamda astarim dikildi.ikinci provamda annem gorsun diye sehir dışından bilet aldik geldi gelinligi bir denedim.ustume ozel dikilm3sine rağmen nerdeyse 3 beden gogus bedeni buyuktu israrla gayet senin bedenin dediler.taslarin tamami ustundeydi.bir haftada nasil diktiniz taslari digerindenmi aldiniz dedik evet onu kesip diktik dediler.annem dantelinde eski olduğunu ve teshir urununu getirip bakmak istedi ısrarla getirmek istemediler.sonuc olarak gelinlik geldiginde teshirin sadece astari kaldigini gorduk.teshiri sozde benim olan kaliba dikmisler.ve ısrarla vaktimiz dardı bu sekilde yaptik dediler.isten ayrılıp bu provalara rahatca gelebilmek icin erkenden istanbula yerlestim 1 aylik eksik maas arti annemin yol ucretleri ve en onemlisi zaman kaybimiz.kaporamizi geri verdiler hatali olduklarini ve terziyi isten çıkaracaklarını soylediler.sonra girip baktigimda terzi olcu almaya orada devam ediyordu.yaziklar olsun.su en mutku gunumde beni dolandirmaya gelinlikle bunu yapmaya calistiginiz icin allah kalbinize gore versin Bu yaniniza kalmaz umarim.