Gelinlik Modelleri Gelinlik Dünyası

lostindreams

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2012
55
1
Arkadaşlar hepinize selamlar ve sevgiler,

2 akşam kadar önce sırf ilgiden tamamen gelinlik ve düğün üzerine kurulu bir Facebook sayfası açtım. İlk sayfamdaki gelinlik paylaşımlarını beğenen üyeler benden devamlı farklı model ve düğün fikirleri ile ilgili paylaşım yapmam konusunda ısrar ediyorlardı. Ben de tamamen bu alana yönelik paylaşımlar yapabileceğim sayfayı hazırladım

Ben bu paylaşımlar sayesinde her gün yeni bir şey öğreniyorum. Evlenene kadar heralde bu gidişle düğün danışmanı bile olurum. :p

Belki ilginizi çeker ya da düğün arefesinde size fikir verir diye sizlerle paylaşmak istedim.

Gelinlik Dünyası | Facebook
Gelinlik Dünyası | Facebook

Hepinize hayırlı cumalar :KK70:

çok iyi yapmışsın cnm aklında olsun bende durumu iyi olmayan birisine gelinliğimi vermek istiyorum nikah yaptığımız için çokta kirlenmedi ben zor şartlarda almıştım isteyen olursa seve seve veririm

Ücretsiz mi vermek istiyorsunuz, tam olarak anlamadım aslında?

Ben daha doğrusu paylaşım için bu grubu kurmuştum, zaten yeni sayfa olduğu için takipçi sayfamız çok az ama yardımda bulunmak istiyorsanız, böylesine bir konuda seve seve aracı olmak isterim :)

evet canım ücretsiz durumu iyi olmayan tercihimdir bu üst kısım boydan gönderebilirsem yollıycam
uff neden silemedim ya

Son düzenleme:
Fotoğrafları varsa özelden paylaşabilir misiniz? Müsaadeniz olursa sayfaya koyar, ihtiyacı olanlara ulaşmaya çalışırız sizinle?

Sayfaya yeni üyeler gelmiş, sizin isminiz nedir? Dediğiniz ilanı vereceğim çünkü :)

X