Merhabalar.. Gelinlik diktirmekle ilgili sorunlar yaşıyorum ve çok üzülüyorum rüyalarımda bile gelimliğimi görüyorum artık düğünüme şu an iki buçuk ay var ve ben okudugum yerde gelinlik diktirmek için bir yerle anlaştım. 150 tl kapora verdim. En baştan istediğim iki önemli özellik gelinliğim A kesim kabarık olması ve yere etek boyunun sıfır olmasıydı. Heycanla ilk provaya gittiğimde herşey çok güzeldi ama eteğin en üstündeki tül havada duruyordu bunu dile getirdiğimde bunun orjinal görüntü oldugunu söylediler eve üzülerek döndüm ve evde benimle ilgilenen kadına mesaj attım düzeltilmesini istedim. Tamam uzatıcaz yazdı bana ve sonra yazdıklarıma cevap vermedi. İki gün sonra diğer çalışan beni arayıp gelinliğimin hazır oldugunu söyledi gittim denedim ve gelinlik 5 cm yerde sünüyor üzerimden düşecek gibi hissettiriyor ve kabarıklığını da almışlar etekten. Sorunlu müşteri gibi olmak istemedim tam dile getiremedim sadece bu gelinlik cok aşağı çekiyor dediğimde kayık yaka oldugu için çeker dediler. Boyu da cok iyi falan diyip ikna etmeye çalıştılar. Bu son provaydı falan deyince eve üzgün üzgün döndüm. Şimdi biraz yüksek bi topukluyla tekrar gidicem yine boyunu ve kabarıklığını dile getiricem yine aceleye getirip içime sineni yapmazlarsa ne yapmalıyım bilmiyorum. Tavırları cok aceleci ve alsın gitsin gibi oldugu için kendimi hiç rahat ifade edemiyorum. Sürekli bir yerlerini değiştirdikçe gelinlik modeli bozulacak diye de endişeliyim ne yapmam gerekiyor tecrübelerinizi paylaşır mısınız