Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba halk egitim kursları bu dersi verir mi Ankaradayım bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim ne yapmam gerek
Bunun için Ankara Halk eğitimi aramanız gerekir. istanbulda var bu dediğiniz eğitim, ankarada büyük bir şehir, neden olmasın? Yalnız bu kursa katılmak için sizden bazı temel dikiş bilgilerini isteyebilirler. etek dikmek, özellikle kabarık etekleri dikmek kolaydır, dikiş bilgisine pek gerek yoktur ama üst beden biraz bilgi ister.
ben bu aralar gelinlik bakıyorum iki parça olan gelinlikler var giyilince tek parça gibi duruyo ama bana gelinlikçiler bunlar hazır geliyo ama istediğin model olursa sipariş veririz demişlerdi bide şu taşlar danteller var ya onlar tül üzerinde gördüm fabrikadan o şekilde geliyomuş bi gelinliğe dikimi yapılıyo onların o kadar artık gelinlik dikmek bile basitleşmiş
Öle yaa, biraz bilgin olsa çoğu gelinliği dikersin. Bende çalıştım gelinlik atölyesinde. Bizimkilerde hep 2 parça olanlardandı. Adı "gelinlik" oldu mu, fiyatlar foraa..
sadece gelinlik değil abiye elbiseler bile öyle gelinlik fiyatına abiye elbiseler var nişan için elbise bakarken bi elbisenin fiyatını sordum 990 dedi yok daha neler biraz daha üstüne para ekler gelinlik alırım dedim doğru düzgün 350 -400 liradan aşağı abiye elbiseler yok
Öle çünkü biliyorlar, biz vermesekte o fiyatı verecek çok insan var. O yüzden ne koparırsa kardır. Dikiş kursuna başlıyorum haftaya Gerçi çalışıyorum o yüzden her derse gidemiycem ama gittiğim kadarı da yeter. Ne öğrensem kardır. Halk eğitimin kursu. Tavsiye ederim, özellikle abiye dikimi öğrensek süper olur. Ama onun için de manken falan almak lazım.