- Emoji Skoru
- 558
- Puanlar
- 648
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ocakta evlendim avcılarda oturuyorum burada 1200 e diktirdim gelinliğmi. o kadar da içime sindi ki sana anlatamam keşke daha önce görseydim yada yazsaydın seni götürürdüm buraya kendisi komşumun oğlu ve gelini ihracat çalışıyorlar böyle hatır için yapıyorlar.Kızlar gelinliginizi nerde ne kadara diktirdiniz?
Ben kadikoy de bütün gelinlikcileri gezdim 2000 fiyat veren tek yer oldu ama bana güven vermediler.....
Su anda 3300 e diktiRmeye başladım fazla geldi bana ama yapacak bişey yok gibi...
ben hiç bir yere bakmadım. sana şu tavsiyeyi verebilirim eğer güven vermemişse uzak dur çünkü gelinlik bu insanın morali sıfır oluyor.Merhaba canım bende Fatih'te gezmiştim gelinlik için 3 mağazaya girdim .İlk mağaza çok güven verdi bana 2.500 TL 'ye kiralık olarak dikicek. Diğer mağazalar çok uçuk fiyat verdiler bir de hemen gel ölçünü alalım başlayalım dediler çok ilgilenmediler plan program yapmadan gel dediler yani içime sinmedi .Belki biraz fazla ama ilk ve son kez giyicem . Sende fatih tarafına bakabildin mi?
ben hiç bir yere bakmadım. sana şu tavsiyeyi verebilirim eğer güven vermemişse uzak dur çünkü gelinlik bu insanın morali sıfır oluyor.
ben ocakta evlendim avcılarda oturuyorum burada 1200 e diktirdim gelinliğmi. o kadar da içime sindi ki sana anlatamam keşke daha önce görseydim yada yazsaydın seni götürürdüm buraya kendisi komşumun oğlu ve gelini ihracat çalışıyorlar böyle hatır için yapıyorlar.
Merhaba canım bende Fatih'te gezmiştim gelinlik için 3 mağazaya girdim .İlk mağaza çok güven verdi bana 2.500 TL 'ye kiralık olarak dikicek. Diğer mağazalar çok uçuk fiyat verdiler bir de hemen gel ölçünü alalım başlayalım dediler çok ilgilenmediler plan program yapmadan gel dediler yani içime sinmedi .Belki biraz fazla ama ilk ve son kez giyicem . Sende fatih tarafına bakabildin mi?
Bakamadım o tarafa canım Anadolu yakasındayim o tarafa gelmedim hiç.. Açıkçası etrafımda öneren fikir veren de olmadı Fatih veya başka yer icin... ben satın alıcam o 3300 e...
Ben yaklaşık 3 sene önce nişantaşında 3 bine diktirmiştim. Sen bence iyi bulmuşsun...
Evet canım karşı taraftayim...insallahhh cok tesekkur ederim... valla tereddutler olmuyor değil ama istediği olursa insanın para önemsiz kalır...Karşıdasın sen anladım canıım , olsun gidip gelmek zor olurdu provalarda Hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi olur
Evet canım karşı taraftayim...insallahhh cok tesekkur ederim... valla tereddutler olmuyor değil ama istediği olursa insanın para önemsiz kalır...
Diktirdigin yerlede alakalı gibi... 3500 den 3300 e indi..
Coookkk tesekkur ederim.. ınşallah benim de tüm gelin adaylarinin da herşey istediği gibi olurHayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin. İçine sinsin de önemli olan o zaten :)
evet öyle oldu canım ne demek ya. düğün arasında inanılmaz masraf oluyor bizimde son anda haberimiz oldu yoksa 2500 den aşağı diken yok onlarda başından atmak için uğraşır gibi.Canım teşekkür ederim yardım sever tavrın için... Ne sansliymissin gelinliginin hem içine sinmesi hem uygun olması...