- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 78
- 36
- Konu Sahibi bensanademistim
-
Canım gelinliğe çok hayal bağlama. yani şunu demek istiyorum. ben de okudum her yerde işte giyince aman Allahım dünyanın en mutlu insanı hissedeceksin flan falan hikayelerine kendimi o kadar kaptırdım ki hazır markaların tüm gelinliklerini denedim. Ramazanda aç susuz gelinlik deniyordum. Diktirmeye karşıydım. Sonra bulamayınca denediğim markaları bir daha deneyeyim dedim, öyle buldum. He şimdi dönüp bakınca ay ne güzelmiş gelinliğim diyorum ama çektiğim çileye değmezmiş. Mutlaka gel istanbuldan filan bak. Maddi durumun nasıl bilmiyorum ama çokta para verme gelinliğe. Ben Vakko dan aldım, dolabın üzerinde duruyor boş boş. yazık günah. inş içine sineni bulursun.
bende mersindeyim ve aynen kabarık afilli bir gelinlik istemiyorum. Arkadaşların dediği gibi oleg cassini de var ama fiyatları biraz uçuk gibi geldi bana. Gerçi ayırdığınız bütçeye bağlı
benim baktıklarım 4-5 civarıydıNe kadar fiyat aralığı. Yarın oraya bakacağım bi fikrim olsun :)
Aysira'ya gittim. Fakat daha çok satılıyor diye avize gibi modelleri getirtmişler sadece. Sade modelleri yok
mersine de açıldı ben geçen hafta baktım baktıklarım 4-5 civarıydıBu arada iki sene once oleg cassiniden 1750 liraya aldim ben gayet uygun bi rakamdi o gelinlik icin
Sizi begendikleriniz pahaliymis , ben cok şık sade bir gelinlik almistim , her butceye gore gelinlik var ordamersine de açıldı ben geçen hafta baktım baktıklarım 4-5 civarıydı
o da olabilir tabiiSizi begendikleriniz pahaliymis , ben cok şık sade bir gelinlik almistim , her butceye gore gelinlik var orda
Gelinligin başkenti Izmir.Kayıtlı 4500 gelinlik firması var diye biliyorum .Izmir 'e git derim
Çok güzel olurdu fakat imkansız gitmem :/ Mersin iyi güzel de bu yönleri çok kötü /Kesinlikle +1 derim hatta gelirsen birkaç gelinlikçide önerebilirim terzisi ve gelinlikleri güzel olan
Istanbula gel bakirkoy kadikoy fatih gez bulacaksin.bende gelinlik bakiyorum ve istedigimi diktirmeden uzerimde gormek icin en azindan benzerini deneyebilmek icin dolastim buldum.
Alt sade saten ust tul ve dantelli bir pelerin
Kızlar Merhaba.
Ben eylülde evleniyorum ve Mersin'de yaşıyorum.
Ama bir türlü aradığım gelinliği bulamıyorum.
Tüm gelinlikcilerde avize gibi modeller var. 3 katlı tül kabarık kabarık. Tövbeler olsun.
İstediğim model elegant, asil, zamansız, clas bir model. Elbise gibi şık sade. Dupduru.
Gelinlikcilere anlatıyorum diyorlar ki. 'Burada öyle gelinlik yok herkes prensescilik oynamak istiyor o gün. O yüzden hep kabarık, boncuklu, abartı gelinlikler var. Hatta daha taşlı daha pırıltılı gösterişli, daha kabarık istiyorlar. Ama sizi anlıyoruz asıl gösteriş asil olanda ama keşke talep olsa da istediğinizi getirtebilsek biz de çok istiyoruz ama talep yok' diyorlar. 'İsterseniz dikelim.' diyorlar. Herkes ben dikerim diyor tabi ki.
Fakat ben dikebileceklerinden emin değilim önce keşke bir üstümde görsem. Belki yakışmayacak, belki terzi yeteneksiz ve beni anlamayan biri olacak mecburen giymek zorunda kalacağım.
Ne dersiniz diktirmeli mi? Banu Güven'in tasarımlarını çok beğeniyorum ama çalışıyorum ve İstanbul- Ankara falan da yapamam.
Mersinde bana yol göstermek isteyen birileri de olabilir. Şuraya bak, şu terzi iyidir vs. diye.
Şimdiden çok teşekkür ederim :)
Evet evet yarın bakacağım zaten yeni açıldı :) gözüme bir tanesini kestirdim umarım bu mağazada vardır.Senin konuyu görünce az önce oleg cassinin sitesine baktım, Mersin Forum'da şube açmışlar, bir bak istersen
bence başka modelleri de dene bi. belki giyince kendine yakıştırırsın. ben de ankarada gelinlik çok aramıştım. kayık yaka uzun kol istiyordum. ama denemek için hiç biryerde bulamamıştım. heryerde straplez vardı. risk alıp diktrdim. memnun da kaldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?