Gelinlik Modelleri Gelinlik derdim

Yok canım öyle peri gibi olayım, şöyle büyüleneyim efsunlanayım demiyorum. Sade şık zamansız olsun, yakışsın istiyorum. Çok para harcamak da istemem zaten. Kiralayacağım. Ama ah bi bulsam :)

Istanbula gelme sansiniz varsa oleg cassini'ye mutlaka bakin
Ben de ist disinda evlendim , bir cuma sabahi ucaga atlafim gittim denedim begendim , aksam ucagim var dedim aksama kadar hazirlayip teslim ettiler
Fiyati da hic abarti degildi ve muhtesemdi gelinligim
Internet sayfasi da var bakin inceleyin bence

Istanbula gel bakirkoy kadikoy fatih gez bulacaksin.bende gelinlik bakiyorum ve istedigimi diktirmeden uzerimde gormek icin en azindan benzerini deneyebilmek icin dolastim buldum.
Alt sade saten ust tul ve dantelli bir pelerin

İstanbul'a gelip, randevu ayarlayabilirseniz, bütçeniz de yeterliyse kesinlikle Vakko weddinge bakın derim. Her tür gelinlik çok şık şekilde mevcut.

bence başka modelleri de dene bi. belki giyince kendine yakıştırırsın. ben de ankarada gelinlik çok aramıştım. kayık yaka uzun kol istiyordum. ama denemek için hiç biryerde bulamamıştım. heryerde straplez vardı. risk alıp diktrdim. memnun da kaldım :)

Senin konuyu görünce az önce oleg cassinin sitesine baktım, Mersin Forum'da şube açmışlar, bir bak istersen

Yakışıyor ama istediğim gibi değil :) Son çare diktireceğim şansım varsa sizinki gibi güzel olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…