Yok ya kanun yok da biraz zaman kısıtlı önce hangisine baksam diye düşündümBan geliyorum diyor
İki tarafa da bakın işte sanki gelinlik için sadece bir ilçeye bakılır diye kanun mu var?
Gelinlik dediğiniz bir günde bakılabilen bişey yahu. O kadar zaman almıyor.Yok ya kanun yok da biraz zaman kısıtlı önce hangisine baksam diye düşündüm
Düğünüm 45 gün sonra desemVaktiniz çok mu kısıtlı? İkisinin çok farkı olduğunu düşünmüyorum, Pendik'te de güzel modeller oluyor üçüncü seçenek de sundum
Ben sadece 1 (bir) mağazaya girip 2 model denedim. İkinci denediğimi aldım ve çıktım. 45 günde sıfırdan gelinlik dikilir allah aşkına. Aşağı yukarı ne istemediğinizi biliyorsanız zaten incik cincik gezmezsiniz de.Düğünüm 45 gün sonra desem
Çilek sokağı unutmaModanin besigi 1) paris 2)pendik 3)milano
SelimiyeBen tesettürlü bir kızım ve gelinlik bakıyorum Ümraniye’ye bakmak istedim çünkü çok çeşitli yerler vardı ama bir tane yakını Fatih’e bak dedi fiyat olarak Ümraniye mi daha uygun Fatih mi ya da Ümraniye’den Fatih’ten gelinlik kiralayan oldu mu tecrübelerinizi çok merak ediyorum çünkü bu konuda bir fikrim yok
Kadikoy cilek sokak genc kizligimin alisveris magazalriÇilek sokağı unutma
İkisini de gez, beğendiğin gelinlik hangi ilçede bilemezsin... ama sadece niye bu iki ilçeBen tesettürlü bir kızım ve gelinlik bakıyorum Ümraniye’ye bakmak istedim çünkü çok çeşitli yerler vardı ama bir tane yakını Fatih’e bak dedi fiyat olarak Ümraniye mi daha uygun Fatih mi ya da Ümraniye’den Fatih’ten gelinlik kiralayan oldu mu tecrübelerinizi çok merak ediyorum çünkü bu konuda bir fikrim yok
45 güne baştan sıfır gelinlik dikilir 4 tane. Bir gün oraya git bir gün oraya git etti sana 2 gün.Düğünüm 45 gün sonra desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?