Gelinlik Ayakkabısı gelinlik ayakkabısını kim alır?

Lipbalmi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
405
82
643
Selam kızlar, benim de aklıma takılan bir soru oldu bugün.. Ben gelin ayakkabımı beğendim ve aldım fakat annem de dediki bıraksaydın da nişanlın alsaydı dedi. Siz naptınız bu konuda nişanlınız mı aldı ayakkabınızı bu konuda keskin bir kural var mıdır bana saçma geliyor da. gelinlik, kuaför vs. tamam damat ödesin de ayakkabıyı vaktim vardı gittim denedim ve aldım.. önemsiz bir ayrıntı olabilir sadece merak..

bu arada aldığım ayakkabıyı provada giydim ölçü alınırken ama çok rahatsız etti topuğu sanırım başka bir tane daha alacağım :))

Benim eşim başka şehirdeydi.ben kendi ayakkabımı kendim aldım çooookkk beğenmiştim.ona da kendi ayakkabını kendin al demiştim.
bence böyle daha iyi oldu herkes rahat rahat gitti beğendi aldı
ayakkabı rahatsız ediyorsa diğerini nişanlına aldır bence

Öncelikle hayırlı olsun:) Biz daha dün çıktık bi kaç eksik vardı kayınvalidem gel o bahanyle çıkmışken alalım dedi ve onlar aldı :)) Ama benm bildiğim ve gördüğüm gelinin detaylarınıda damat alır. Ama yinede kişilere kalmış bişi:)))

valla benim nişanlım gelinlik ve ayakkabı için 3bin bütce ayırmış elime saydı parasını 10 çift alsam haberi olmaz garibimin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…