Gelinlik Ayakkabısı Gelinlik ayakkabım Nasıl?

eylulkule

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
540
183
123
Almayı düşünüyorum elimede mor beyaz çiçek.Salon sandalyeleride morla süslenecek.

Ay çok şık gerçekten ben isim yazdırılmasını istemezdim ama. Birde topukları çok yüksek değil mi ya bütün gün ayakta olucaksınız zorlamasın :26:

Ay çok şık gerçekten ben isim yazdırılmasını istemezdim ama. Birde topukları çok yüksek değil mi ya bütün gün ayakta olucaksınız zorlamasın :26:

yok zorlamaz diye düşünüyorum.Genelde giyiyorum zaten topuklu.İsimleri istersen yazmıyorlar.Ben kararsızım ama.

Çok güzel cnm Benimkide aynısının dümdüz beyazı yazı çiçek fln yok

Çok güzel cnm Benimkide aynısının dümdüz beyazı yazı çiçek fln yok

Teşekkür ederim:) benm tacımda çiçek olacak.Ondan çiçekli istedim geliniğimde sade.Çiçeği öne cıkarmak istiyorum.Bu arada 9 günn:) inanılmaz bi heyecan olmalı:)

ayakkabi çok guzel
zorlanmam diyorsan sorun yok
gule gule goy bol bol oyna :)

Merhaba,

Ayakkabılarına bayıldım gerçekten çok güzeller nerden aldın bir de kaça almıştın acaba? Ben de bu aralar yana yakıla gelinlik ayakkabısı arıyorum gelinlikçim ayakkabı olmadan provaya almam dedi. Bir de en küçük kaç numaraları var acaba?

internetten 260 Tl daha almadım.Bnde prova zamanı sipariş vereceğim.Özel yapım olduğu için zaten bitme gibi ihtimali yok.Bi kaç sitede daha baktım daha uygun daha az topuklularıda var.Valla bakmadım hangi numaralar var.Gelinlik ayakkabıları yaz bu sene hep bu şekilde zaten.

bu ayakkabıları çok beğeniyorum...
sadece yazı kısmı beni düşündürüyor sonra giyememek açısından...

Çok güzeller ayagında paralansın denır sanırım bilemedim :)

ayakkabına bayıldım mükemmel duruyorrr güle güle giy caNIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…