- 26 Aralık 2018
- 24
- 9
- 36
- Konu Sahibi Merakli mlht
Arkadaşlar sizlere birşey soracağım. Gelinlige o kadar para vermek istemiyorum o yüzden kiralik gelinlik olsun istiyorum. Giyilmis gelinliklerin fiyatları nedir? Bilginiz var mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Satması gerçekten çok zor oluyor. Kimse giymek istemiyor kullanılmış diyeKirayla satın alma arasında pek fark yok ki. Bence satın alıp sizde satın
Tesettürlü muVar bizde istersen
Bi arkadaşa vermiştik düğününde giysin diye o kollarını kestirmişti. İstersen kira fiyatına vereyim gelinlik senin olsun kollarına dantel yaptırırsınTesettürlü mu
Ne kadar olur meselaBi arkadaşa vermiştik düğününde giysin diye o kollarını kestirmişti. İstersen kira fiyatına vereyim gelinlik senin olsun kollarına dantel yaptırırsın
Bi gün kullanılıp sonra da bazanin altında duracak bir şey için çok fazla değil mi ya fiyatlarTemmuz 2018de evlendim kiralik 4bindi satılık 5bin pek fark yok idi satın aldık.
Eşim öyle düşündü aldı engel olamadım ilerde satar kiralirz dedi bence de fazla ama napacagim şey yoktuBi gün kullanılıp sonra da bazanin altında duracak bir şey için çok fazla değil mi ya fiyatlar![]()
Bana da kalsa hiç gelinlikle uğraşmayıp elbise giyerim o parayla da yararlı bi iş yaparım ama işte insani çevre mecbur bırakıyorEşim öyle düşündü aldı engel olamadım ilerde satar kiralirz dedi bence de fazla ama napacagim şey yoktu
Aynen haklsın. Hayat çok pahalı ve git gide kötü oluyoBana da kalsa hiç gelinlikle uğraşmayıp elbise giyerim o parayla da yararlı bi iş yaparım ama işte insani çevre mecbur bırakıyor
Aslında pahalı olan hayat değil kisinin kendi doyumsuzlugu ve gosterislilik. Bir de elalem ner der benim ki en güzeli olsunlar da varsa tamamdırAynen haklsın. Hayat çok pahalı ve git gide kötü oluyo
Benim elelamle derdim yok o elelam benle borç ödemeyecek sonuçta. Ben borç içinde sürünürken o sefasını sürer belkide. Benim yaşadığım yerde secenek yok ve olanlar da böyle yüksek fiyatliydi eşimde sağolsun böyle seylere kizar hemen yapar alır vs sonra pisman olur tabiAslında pahalı olan hayat değil kisinin kendi doyumsuzlugu ve gosterislilik. Bir de elalem ner der benim ki en güzeli olsunlar da varsa tamamdır
Yeniyim de öyle bölümden haberim yokBurda da satan arkadaşlar var o bölüme baktınız mı
Gelinlikte
Yeniyim de öyle bölümden haberim yok