Gelinlik ariyorum

Merakli mlht

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2018
24
9
36
Arkadaşlar sizlere birşey soracağım. Gelinlige o kadar para vermek istemiyorum o yüzden kiralik gelinlik olsun istiyorum. Giyilmis gelinliklerin fiyatları nedir? Bilginiz var mi ?

Kiralama bile çok pahalı idi bizim burda ilden ile değişir bence :) ama satın almak isterseniz size sıfır kiralama fiyatında gelinlik satabilirim istediğiniz modele uyarsa

Kirayla satın alma arasında pek fark yok ki. Bence satın alıp sizde satın

Temmuz 2018de evlendim kiralik 4bindi satılık 5bin pek fark yok idi satın aldık.

Bi gün kullanılıp sonra da bazanin altında duracak bir şey için çok fazla değil mi ya fiyatlar 🤔
Eşim öyle düşündü aldı engel olamadım ilerde satar kiralirz dedi bence de fazla ama napacagim şey yoktu

Bana da kalsa hiç gelinlikle uğraşmayıp elbise giyerim o parayla da yararlı bi iş yaparım ama işte insani çevre mecbur bırakıyor
Aynen haklsın. Hayat çok pahalı ve git gide kötü oluyo

Kimsenin hayatına karışacak değilim haddim değil bi kere ama her yaptığımızı gösteriş olsun diye sosyal medyalarda paylaşırsak daha çok kötüye gideriz biz

Aslında pahalı olan hayat değil kisinin kendi doyumsuzlugu ve gosterislilik. Bir de elalem ner der benim ki en güzeli olsunlar da varsa tamamdır
Benim elelamle derdim yok o elelam benle borç ödemeyecek sonuçta. Ben borç içinde sürünürken o sefasını sürer belkide. Benim yaşadığım yerde secenek yok ve olanlar da böyle yüksek fiyatliydi eşimde sağolsun böyle seylere kizar hemen yapar alır vs sonra pisman olur tabi

Back
X