• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin İç Giyim gelinlik altına ne giymeliyiz?

pervinn_32

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
353
85
38
42
Kızlarr merhaba, hepinize kucak dolusu selamlar:) 27 eylul'de düğünüm var ve hazırlıklar tam gaz devam. Azı gitti çoğu kaldı diyebilirim, büyük şeyler bitince artık iş ayrıntılara kalıyor. Gelinliğimin altına nasıl bir iç çamaşır almalıyım(korseli mi,düz mü vs..)boyum 1.70 kilom 54 bunları yazıyorum çünkü korseli olup olmaması konusunda yardımcı olur diye.yardımlarınızı bekliyorum.hepinizi öpüyorum:)

Canim hayirli ugurlu olsun :)
Gelinliklerin icinde zaten dikili korse oluyor. Zayifsin da ekstra korseye ihtiyacin yok. Gelinlik muntazam dursun diye fazlaca sıkacaklar bagciklarini. Korseyle daha cok sıkma kendini. Gögüsleri bastirmayacak (toparlayaci) harici bir camasir oneririm. Eger kalp yakaysa gelinligin camasir kullanmasan da olur. Mutluluklar dilerim :)

Canim hayirli ugurlu olsun :)
Gelinliklerin icinde zaten dikili korse oluyor. Zayifsin da ekstra korseye ihtiyacin yok. Gelinlik muntazam dursun diye fazlaca sıkacaklar bagciklarini. Korseyle daha cok sıkma kendini. Gögüsleri bastirmayacak (toparlayaci) harici bir camasir oneririm. Eger kalp yakaysa gelinligin camasir kullanmasan da olur. Mutluluklar dilerim :)
sagol canım tsk ederım kımı arkadaslar jartıyer falan dıyo kararsız kaldım yaa

Ben de korseden yana değilim. Ama güzel bir jartiyer neden olmasın. güzel fikirmiş bence.
korse bencede ıyı fıkır degıl rahat edemem gıbı gellıyo,jartıyer konusunda ıse karasızım her bayan jartıyerı tasıyamıyo cunku bende nasıl durur bılmıyorum,denemek lazım eger olursa super bır kombıne olur :):KK17:

Gelinlik korseliyse hic gerek yok korseli camasira. Korsesiz dantelli bisey olabilir ama. Sakin tanga giyme acayip rahatsiz ediyor o kosturmacada:KK45:

Neden utanıyosun ki. Kesinlikle al ve dene. Güzel iç çamaşırları bir kadına kendini daha iyi hissettirir. Hele ki düğün gününde :)

Neden utanıyosun ki. Kesinlikle al ve dene. Güzel iç çamaşırları bir kadına kendini daha iyi hissettirir. Hele ki düğün gününde :)
haklısınız o gun herseyıyle mukemmel olmak ıstıyorum baktımı dibi düşmeli benımkının :)

Kızlarr merhaba, hepinize kucak dolusu selamlar:) 27 eylul'de düğünüm var ve hazırlıklar tam gaz devam. Azı gitti çoğu kaldı diyebilirim, büyük şeyler bitince artık iş ayrıntılara kalıyor. Gelinliğimin altına nasıl bir iç çamaşır almalıyım(korseli mi,düz mü vs..)boyum 1.70 kilom 54 bunları yazıyorum çünkü korseli olup olmaması konusunda yardımcı olur diye.yardımlarınızı bekliyorum.hepinizi öpüyorum:)

ya bişe sormak istiyorum sizi başkasıylamı karıştırıyorum acaba..farklı bir sayfada görmüştüm 5 yıllık evliydiniz ve bebeğiniz olmuyordu. yanlışım varsa kusura bakmayın

ya bişe sormak istiyorum sizi başkasıylamı karıştırıyorum acaba..farklı bir sayfada görmüştüm 5 yıllık evliydiniz ve bebeğiniz olmuyordu. yanlışım varsa kusura bakmayın
sanırım başkası ıle karıstırdınız neden kusura bakayım olabılır tabiki net ortamında pek çok kez boyle şeylerle karsılasıyoruz

Çorapla ayakkabı kayabilir rahat edemeyebilirsin diye düşünüyorum. Ben çorapsızdım.
çorapsızda zor olur dıyor bazıları bu kısının tercıhıne ve rahat etmesıne baglı yaa,yınede görüş ve onerılerınız ıcın tesekkurler

Back