• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin İç Giyim Gelinlik altına iç çamaşır marka ve kullanışı hangisi iyidir?

Zoraki00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
144
0
96
Karabük
Kızlar hftaya provoya gidicem ordaki bayan gelirken tam destekli yarım straplz sütyenle gel dedi. Bistüyer önerdii acaba sizce bistüyer rahatsızmı olur gelinliğin altındaa ? sadece sütyen kilot uygunmu olur sizce nasıl bişey alayım kafam karıstı ? linkte koyuorum bi arkadasımda sütyen kilot bide beyaz kilotlu corpa al yeter dedii kzıalr yardım!!!!!!!!

Dolgulu Straplez Sutyen - İç Giyim

Büstiyer Sutyen - Büstiyer - İç Giyim

marka ve ne giyebilirim kızlar lütfen bilgi? jartiyerli takım alırsam sıkıntı olurmu sizce ? zaten oynamaktan bi hal olcm rahat edebilceğim kilot sütyen geliyor ama ne biliyim yardım!!!

bence külot sütyen olmalı nerde olacak düğününüz bilmiyorum ama salondaki düğünlerde misafir olarak gittiğimizde bile terliyoruz gelinliğin içinde sürekli hareket halindeyken de olacak büyük ihtimal bu. ben de nişanlıyım düşünüyodum ama bence hoş bi takım daha uygun olacak bence...

salonda olcak cnm bide evimden uzak mekanlar farklıı. kısacası gelinliği giyicem sabah cıkartcam aksamm hayırlısı bakalım

Görünüşüne bakmadan kesinlikle rahat edebileceğiniz bir çamaşır alın. Gelinlik zaten rahatsız edici ve ağır .

Evet ben de günlük hayatımdada hep rahatlıga düşkünümdür ondan soruyorum sizlere. 1-2 gün sonra alısverişe cıkcam destekli straplez sütyen alırım ohalde

ya kızlar bende gelinliğimin içine büstüyerli jartiyer takım aldım. Ama çok zor kapanıyor hade düğün günü birileri kapattı daha sonra giymek istediğimde nasıl kapatıcam diye düşünüyorum. Bugün götürüp değiştirip yerine daha farklı bi model almayı düşünüyorum.

kızlar ben sütyenimi gelinlikcim doğrultusunda sıradan dolgulu bi sütyen aldım.fakat kilodu ıntımıssı diye bi markadan dantelli korseli jartiyer aldım kilot jartiyer gibi düşünün rahat görünüyo şimdilik umarım öyledir.önerebilirim..

bana gelinlikcim yeni inci bustier tavsiye etti. Ben memnun kaldim cunku gelinligim bedeni tumden dantel uzeri inci ve taslarla suslenmisti ve bustierle vucudumda gelinlik daha guzel durdu. Oturunca falan buzusme olmuyordu kalip gibi duruyordu uzerimde ve dik oturuyor insan. Tabi egilmesi falan zor ve terliyorsun ama ben cokta rahatsiz olmadim sevinc ve mutluluktan kus gibi hafif oluyor insan zaten :D

Merhaba . İç giyim insanlar için önemli konulardan biri bence . XXXXXXXX iç giyim alışverişlerimi yapıyorum . Memnunum çok dayanıklı ve kaliteli malzemeleri var . İyi günler

Ben gelinliğin içinde beyaz ve dantelliden yanayım, gelinliği çıkarınca bile gelin gibi oluyorsun:)

$çam.jpg $çam j.jpg

valla ben his dusunmedim cunku corap fln giymicem gelinligin bustiyer kismi destekli bir kulot sanirim hehehehe

Back