Gelinlik Modelleri gelinlik almak için erken mi?

farahnihal

pamuk kızımm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
1.662
276
198
Düğünüm temmuzda kızlar 4,3 ay var bazen diyorum gelinliğimi şimdiden alsam mı acaba diye,daha uygun olur diye düşünüyorum çünkü, ama sezonda güzel gelinlikler çıkar pişman olur muyum ççok kararsız kaldım????

Son düzenleyen: Moderatör:
ancak dikiyolar canım bence şimdiden gidip bak. snra yetiştiremeyiz diye başlarından atıyolar yada çok pahalıya yapıyolar

Kış sezonunda gelinlikler %50 daha ucuz.
Yeni sezon modası seni ilgilendirmez ki mutlaka bir hayalin vardır zaten onu diktirirsin..

diktirme taraftarı değilim niyetim hazır almak Merve Terim in gelinliğini beğeniyorum tabi o vakkodan almış onlada aşık atamam sanırım :)))) o tarz modelleri beğeniyorum

10 gün içinde al yoksa 500 lira fazla ödersin boşuna. marttan itibaren kış fiyatları bitiyor. gerçi her yerde öyle değil ama nisana bırakma derim ben. benim düğünüm taaa eylül-ekimde ama ben bugün siparişini verdim çünkü hem çok tasarruf sağlıyor, hem gelinlik aceleye gelmiyor güzelce dikecekler şimdi.

Son düzenleme:
diktirme taraftarı değilim niyetim hazır almak Merve Terim in gelinliğini beğeniyorum tabi o vakkodan almış onlada aşık atamam sanırım :)))) o tarz modelleri beğeniyorum

merve terimin gelinligi vakkodan alınmıs ama zuhair murad oldugu icin muhtemelen 20 30 bin tl civarında.
vakkoda daha uygun gelinlikler de var 1800 2000 euro arası yani göreceli olarak uygun tabi.
bütceni bilemiyorum ama.
temmuzdaki dügünüm icin ben martta ısmarladım ki hazırdı yani ancak ucu ucuna yetisti dügüne.
yurtdısından gelen firmaların cunku 2 3 ay arası bir getirtme süresi var ki zaten 2011 modelleri cıktı hepsinin yani yeni model gelmez daha.

bence erken degıl mart 5 ten itibaren sezon acılır hem pahalıya gelır hem zamanın kalmaz benımde hazıranda anlastıgım modaevı subat sonu baslıcak mayıs sonu teslım etcek hazıran ayını saymadı begenmedıgm yer oldugunda degıstırme vaktım olsun zaten anca dikiyolar

arkadasa katılıyorum, onyargılı olma bence once vakko pronovias git dene derim ben en azından fikir alırsın ayrıca orada da 1300€ ya bile gelinlikler oluyor, 1 onceki seneninkileri fln indirime koyuyorlar. sapma sapan yerlerden 3000 e filan diktirenleri gorunce içim acıyor yani.
bende gecen pazartesi verdim iapanyadan hazırlanıp gelmesi haziran bası olacak. o yuzden bence bakmaya basla derim ben...

bende temmuzun sonunda evlenicem ama gelinligi mayista almak zorundayim
cnkü ancak o zaman trde olacagim..
ama vaktim olsaydi baslardim simdiden bakmaya

kızlar dediğiniz gibi 2011 modelleri çıkmış zaten bende bu hafta yada haftaya bakmaya karar verdim,yakınımdakiler saçmalama diyo temmuza daha var yeni model çıkar pişman olursun diyorlardı iyiki buraya açmışım konu :) temmuz sezon diye 1 se fiyatı 2 oluyo zaten dimi ama

gördüm gelinliğini güzeldi güle güle kullan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…