• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğiniz ne zaman dikilmeye başladı?

okyanus_x

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2010
22
0
36
İstanbul
kızlar düğünüme 1.5 ay var hala gelinlikçim çağırmadı ya bir ayda gelinlik dikilirmi yardım edin kafayı yicem sürekli rüyalar görüyorum gelinliğimin yetişmediğiyle ilgili ne olur yardım.

dikilir rahat ol. ama tam sezon ya işler cok olur uzerınde dur. benım kı bugunlerde basladı. dugunume bı ay var

kesınlıkle sen gıt sor benımkı rezalet oldu 1 haftada dıkılır cart curt dedıler provaya bıle gıdemıcektım kendım gıtmesem bırde en iii yerlerden bırınde dıktırdım guya.Allah onları bıldıgı gıbı yapsın.bak cnm sen gıt peşine düş sonra ıstedıgın gıbı yapamıyolar zaten düzeltmelerı ıcın zamanın olur ben 1.5 ay önce gıttım ama aklım olsa 3 ay önceden gıderdım.arada git sen takıp et gelınlıgını

Bence git görüş,1 ayda yetişmez diye birşey yok ama dikildiği vakit beğenip beğenmeyeceğin belli değil ki,her provada başka şeye karar verebiliyor insan,kendimden biliyorum..

iki haftada dikilir ama değişiklik istediğinde yapılacak zaman olmaz ki bu büyük bir risk. sen bastır, son haftaya bırakılmasını istemiyorum de. şimdiye kadar kalıp provan oldu mu?

bnm 22 günüm var düğünüme canım 1 ay önceden dikildi gelinliğim... bence üzerinde dur sıkıştırıp baştan savma yapıyolar yoksa...

hiçbirşey yapılmadı kızlar hiç çağırılmadım bahaneleride kirlenirmiş gelinlik of bu akşam gidicem yapıyo yapsın yapmıyosa başka yere yaptırıcam artık...

hiçbirşey yapılmadı kızlar hiç çağırılmadım bahaneleride kirlenirmiş gelinlik of bu akşam gidicem yapıyo yapsın yapmıyosa başka yere yaptırıcam artık...

şaka mı yapıyor bu gelinlikçi? benim gelinliğim şubat sonundan beri yavaş yavaş dikiliyor, 10 kere giydim çıkardım, daha gelinlikçim bir kere kirlenmekten bahsetmedi, kirlenmedi de çok şükür.

aynı dertten bende de var. 2-3 hafta oldu ok verdim, bi kç gün sonra ilk prova. bu zaman oldu hala 2. prova yok. geçenlerde gittim yetişçek mi diye sordum, yetişir merak etme dedi(nasıl etmeyeceksem) önümüzdeki hafta değil bir dahaki hafta içi çağıracakmış. Allah vere de bişi olmasa, pişman mı olucam ne. aynı sen gibi benim de düğünüme 1.5 ay var. Temmuz başı teslim alıcam dedim

canım ya çok merak ettim, nerde diktiriyorsun gelinliğini ist daysa hangi semtte :26:

kızlar dün gittim orda bitane gerizekalı var o söylemiş hiçbişey bilmiyo haftaiçi çağıracak beni çok şükür o gerizekalı bilmeden konuşmuş kızdım zaten canım ben bağcılarda oturuyorum gelinliğimi aylin fashionda diktiriyorum.

Allah tamamına erdirsin inşlh.Benim düğünüm geçen sene haziran sonunda ve ailemin yaşadığı şehirde olacaktı.Gelinliğimi ise Ank.da diktirdim ama ocakta siparişimi verdim 3 prova yapıldı,martta da teslim aldım ailemin yanına geldim.Zayıflamışım tabii düğüne kadar ama gelinliğimin sırt kısmı çapraz ipliydi hiç problem olmadı.Hayalimdeki gelinliğe sahip oldum.Rabbim sizlere de nasip etsin dilerim hayırlısıyla.

Cnm eğer kafanda gelinliğinin modelini belirlediysen eylül başı gibi diktirmeye başlarsın,ama modeli belirlemediysen önce buna karar ver derim

Cnm eğer kafanda gelinliğinin modelini belirlediysen eylül başı gibi diktirmeye başlarsın,ama modeli belirlemediysen önce buna karar ver derim

hazır almayı düşünüyorum zayıflarsam yada kilo alırsam die endişeleniyorum o yüzden gittim bi yere bikaç modelde karar kıldım ama üzeirme denemedim.yazın düğün sezonu ya tüm modeller alınır eylül ekim gibi pek bişi kalmaz die de korkuyorum.

hazır almayı düşünüyorum zayıflarsam yada kilo alırsam die endişeleniyorum o yüzden gittim bi yere bikaç modelde karar kıldım ama üzeirme denemedim.yazın düğün sezonu ya tüm modeller alınır eylül ekim gibi pek bişi kalmaz die de korkuyorum.

bahsettiğiniz satılma riski pek azımsanır gibi değil. gerçekten de yazın satılır güzel gelinlikler. ne model bir şey istiyorsunuz bilmiyorum ama, özellikle straples gelinlikler kilo değişikliklerine çok kolay adapte ediliyor. özellikle sırttan ipli olanları...

bahsettiğiniz satılma riski pek azımsanır gibi değil. gerçekten de yazın satılır güzel gelinlikler. ne model bir şey istiyorsunuz bilmiyorum ama, özellikle straples gelinlikler kilo değişikliklerine çok kolay adapte ediliyor. özellikle sırttan ipli olanları...
selam :3:siz gelinlik konusunda bilgilisiniz sanırım sizden yardım istiyorum:5:
benim vermem gereken en az 15 kilo var bu da 57 kilo oluyor 38 bedene göre şimdide gelinlik diktirsem sonra çok sıkıntı yaşar mıyım ya da aynı şekilde düğüne 1 ay kala diktirsem :25:
hazır alırım diyordum ama ya istediğim gibi bir model bulamazsam ya da aldığım ürün teşhir olmak zorunda kalırsa diye korkuyorum:50:

Back