mujerc Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2011 47 0 36 İzmir 19 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mujerc #1 evlendikten sonra gelinliğine yer bulamayan arkadaşlar gelinliğinizi vermek ister misiniz
H hayda Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Kasım 2011 408 14 118 Ankara 20 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mujerc #2 Siz mi satın alacaksınız?
K kararsizkararli Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2012 499 2 0 İstanbul 21 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mujerc #3 evet, satmak isteyen arkadaşlar varsa paylaşalım...Belki arayışımız son bulur:)
H hayda Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Kasım 2011 408 14 118 Ankara 21 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mujerc #4 kararsizkararli .!.: evet, satmak isteyen arkadaşlar varsa paylaşalım...Belki arayışımız son bulur:) Genişletmek için tıkla... 2 HAziranda düğünüm. Düğünden sonra tekrar konuşalım:) Şu an dikiliyor.
kararsizkararli .!.: evet, satmak isteyen arkadaşlar varsa paylaşalım...Belki arayışımız son bulur:) Genişletmek için tıkla... 2 HAziranda düğünüm. Düğünden sonra tekrar konuşalım:) Şu an dikiliyor.
mujerc Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2011 47 0 36 İzmir 21 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mujerc #5 evet düğündüm temmuzda yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
mujerc Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2011 47 0 36 İzmir 21 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mujerc #6 hayda .!.: 2 HAziranda düğünüm. Düğünden sonra tekrar konuşalım:) Şu an dikiliyor. Genişletmek için tıkla... tamam arkadaş olarak ekledm seni :)
hayda .!.: 2 HAziranda düğünüm. Düğünden sonra tekrar konuşalım:) Şu an dikiliyor. Genişletmek için tıkla... tamam arkadaş olarak ekledm seni :)
S semraarob Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Nisan 2011 30 0 46 21 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mujerc #7 ölçüleriniz nedir nasıl bir gelinlik istiyorsunuz aklınızda birşey varmı ben size kendi gelinliğimizn bir iki resmini göndereyim isterseniz.
ölçüleriniz nedir nasıl bir gelinlik istiyorsunuz aklınızda birşey varmı ben size kendi gelinliğimizn bir iki resmini göndereyim isterseniz.
A ahududu1903 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2012 4 0 36 İstanbul 21 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mujerc #8 mujerc .!.: evlendikten sonra gelinliğine yer bulamayan arkadaşlar gelinliğinizi vermek ister misiniz Genişletmek için tıkla... Merhaba, Ben buraya fotograf ekleyip ilan birakmistim. Buraya da ekleyeyim..Begenirseniz yardimci olmaya calisirim.. Allah tamamina erdirsin.. Sevgiler.. Ekim 2011de Bagdat Caddesi Privenuptia marka ozel tasarim gelinligimi satiyorum. Tek parca, sirti fermuarli ve 38-40 bedendir. Duvak, tarlatan, cantasi ve gelinlik toplam 900 tl. Kargo kurye vs masraflari aliciya ait olacak. Istanbul Maltepe Altıntepe'deyim.
mujerc .!.: evlendikten sonra gelinliğine yer bulamayan arkadaşlar gelinliğinizi vermek ister misiniz Genişletmek için tıkla... Merhaba, Ben buraya fotograf ekleyip ilan birakmistim. Buraya da ekleyeyim..Begenirseniz yardimci olmaya calisirim.. Allah tamamina erdirsin.. Sevgiler.. Ekim 2011de Bagdat Caddesi Privenuptia marka ozel tasarim gelinligimi satiyorum. Tek parca, sirti fermuarli ve 38-40 bedendir. Duvak, tarlatan, cantasi ve gelinlik toplam 900 tl. Kargo kurye vs masraflari aliciya ait olacak. Istanbul Maltepe Altıntepe'deyim.
N nevalee Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2011 620 30 68 21 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mujerc #9 bende düğünden sonra satmayı düşünüyorum gelinliğimi
mujerc Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2011 47 0 36 İzmir 22 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mujerc #10 semraarob .!.: ölçüleriniz nedir nasıl bir gelinlik istiyorsunuz aklınızda birşey varmı ben size kendi gelinliğimizn bir iki resmini göndereyim isterseniz. Genişletmek için tıkla... sevinirim 36bedenim mail adresim mujgansaglam@hotmail.com.tr teşekkürler
semraarob .!.: ölçüleriniz nedir nasıl bir gelinlik istiyorsunuz aklınızda birşey varmı ben size kendi gelinliğimizn bir iki resmini göndereyim isterseniz. Genişletmek için tıkla... sevinirim 36bedenim mail adresim mujgansaglam@hotmail.com.tr teşekkürler
mujerc Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2011 47 0 36 İzmir 22 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mujerc #11 nevalee .!.: bende düğünden sonra satmayı düşünüyorum gelinliğimi Genişletmek için tıkla... eklersen konuşuruz 36bedenim mail adresim mujgansaglam@hotmail.com.tr teşekkürler
nevalee .!.: bende düğünden sonra satmayı düşünüyorum gelinliğimi Genişletmek için tıkla... eklersen konuşuruz 36bedenim mail adresim mujgansaglam@hotmail.com.tr teşekkürler
N nevalee Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2011 620 30 68 23 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mujerc #12 benimki de 36 beden düğün haziranın sonunda
mujerc Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2011 47 0 36 İzmir 24 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mujerc #13 nevalee .!.: benimki de 36 beden düğün haziranın sonunda Genişletmek için tıkla... gerçekten mi ne güzel :) hayırlısı olsun cnm şimdiden musait oldugun bi zaman resimleri bana gönderirsin konuşuruz :)
nevalee .!.: benimki de 36 beden düğün haziranın sonunda Genişletmek için tıkla... gerçekten mi ne güzel :) hayırlısı olsun cnm şimdiden musait oldugun bi zaman resimleri bana gönderirsin konuşuruz :)