• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğini diktirenler , diktirecekler

Ritaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
113
0
96
Muğla
ben gelinliğimi diktireceğim (edirnede) nasıl olur güzelmi olur emin olamıyorum ... diktireceğim yer de uygun dikiyor ücreti peşin alıp dikiyo
yani emin olamıyorum istedğim gelinliği internetten gösterdm değişklkleri söyledm umarım aynısını dikerler... gelnliğini edrnede
diktiren varmı? nerde diktrdiniz?

teşekr ederm fazla zamanım da kalmadı hazr gelnlkleri beğenemiyorum aklmda gelnlk olunca başkasını beğenemiyorum
diktreceğim kadın kendnden çok emin konuşuyor imalat yerine parayı gönderip diktiriyorum diyor ne diyebilrm ki kuralları bu olmazsa iknci bi şans veriyorlarmş eğer beğenmezsen baaşka dikebiliyoruz diyor da hiç bi fkrm yok nasıl emin olabilrm ki... valla o kadr emin olamasam da mecbur dktrcem fazla zaman kalmadı ..:( umarım iyi olur

sen onların kendinden emin konuşmalarına bakma. sonuçta malını satmaya çalışıyor. bence başka gelinlikçi bak.

Canım bende diktiriyorum ama parasını gelinliği teslim alınca ödeyeceğim. Bu süreçte beğenirim, beğenmem, üstünde düzeltme yaptırabilirim tekrar, ama senin diktireceğin yer, parayı peşin alınca, bende huylandım açıkcası. Yine diktireceksen başka yerlerlede konuş. Bu işte usta olmuş birilerini bulman en sağlıklısı.

arkdaşlar teşekkr ederm yanıtladığınz içn ... çok kararsız kaldm çok net bi şeklde aynısını dikeriz eğer üstünüze yakıştıramazsanız
ikinci bi gelnlk isteme şansını da veriyoruz diyor hem uygun hem ücreti peşin istiyor butikteki gelinlkleri de kendileri dikmşler baktm fena değiller.
ama kötü olursa çok üzülürüm bu sefer mutsuz bir gelin olurum bu çok kötü olur peki izmirde iyi ve uygun diken bi yer biliyormusunuz??? ben bi kaç defa izmire gtmed durumum var en azndan yernden diktirirm içime siner acil cvp verirseniz sevinirm alsancak çevresnde nereleri vardr?

Back