merhaba kızlar gelinliğim straplez m yaka ve arkası boydan açık arkası şeffaf sütyen almamı söylemişti gelinlikçim geçen pentideki kız bana silikon sütyen gösterdi sadece göğsüne koyuyosun yapışıo ve sanki hiç yokmuş gibi görünüyor kullanan var mı acaba nasıl olur gelinliğin içine onu giysem veya siz nasıl iç çamaşırı aldınız arkadaşlar yardım edin bir dahaki provada iç çamaşırlarımı alıp gitmem lazım
Arkadasım sakın silikon alma cok terletiyor. Normalde bile kullanmak cok zor gelinlik icinde hic rahat etmezsin. Tavsiyem gelinliğinin icine kap diktir. Böylece iç çamaşırı kullanmak zorunda kalmıyorsun. Göğüs ölçüne göre veriyorlar.
Şimdiden mutluluklar...
çok teşekkür ederim kızlar terleyince düşüyorsa hiç kullanamam zaten bi gelinlikçime söyliyim o kap diktirme meselesini veya gelinlikçimin dediği arkası şeffaf straplez sütyen alıyım teşekkürler
Emin ol kapla cok rahat edeceksin canım. Ben kullandim cok rahat. Gelinligin altindan gorunme derdi yok, tam bedenine gore dikiyorlar.
Netten falanda araştır iyice icine sinsin, malum önemli gün rahat edebilmek lazım.
Emin ol kapla cok rahat edeceksin canım. Ben kullandim cok rahat. Gelinligin altindan gorunme derdi yok, tam bedenine gore dikiyorlar.
Netten falanda araştır iyice icine sinsin, malum önemli gün rahat edebilmek lazım.
çok teşekkür ederim canım araştırıcam. evet rahat olmam lazım çünkü o gün kudurmayı düşünüyorum bişey daha sormak istiyorum canım ya ben ayakkabımı önü açık aldm beyaz ince çorapla giysem çok mu kötü olur altıma jartiyerin kilot çorap kısmını alıcam da oyüzden soruyorum üstlü jartiyer almıcam dediğin gibi üstünü kap yaptırabilirim
çok teşekkür ederim canım araştırıcam. evet rahat olmam lazım çünkü o gün kudurmayı düşünüyorum bişey daha sormak istiyorum canım ya ben ayakkabımı önü açık aldm beyaz ince çorapla giysem çok mu kötü olur altıma jartiyerin kilot çorap kısmını alıcam da oyüzden soruyorum üstlü jartiyer almıcam dediğin gibi üstünü kap yaptırabilirim
önü açık ayakkabıda beyaz çorap hiç estetik olmaz..çorap giymek zorunda değilsin.. jartiyer için çorap giyeceksen de ten rengi giyersin.. çok çok ince ve dekolte çoraplar var pentinin
önü açık ayakkabıda beyaz çorap hiç estetik olmaz..çorap giymek zorunda değilsin.. jartiyer için çorap giyeceksen de ten rengi giyersin.. çok çok ince ve dekolte çoraplar var pentinin
çok teşekkür ederim canım bilgin için pentiye gidince sorucam söylediğini evet jartiyer istiyorum ten rengi olabilir hiç çorabı düşünmeden almışım ayakkabıyı ya
Merhaba . İç giyim insanlar için önemli konulardan biri bence . XXXXXXX iç giyim alışverişlerimi yapıyorum . Memnunum çok dayanıklı ve kaliteli malzemeleri var . İyi günler