Gelinlik Ayakkabısı gelinliğin altına bu ayakkabı olur mu sizce ben bunu çok beğendim:(

gulsen034

😊😊😊
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
1.107
41
318
Diğer
7817.jpg

Ayakta cidden çok hoş duruyor. Ama gelinliğin altına olur muuuuuu?
Taşlı bi gelinlikse, belki. Ama tam oturmadı benim de kafamda...

gelinligin altina gitmez bence.

yakisip yakismamsindan ziyade daha rahat birseyler tercih etmeni tavsiye ederim.
üc bes kisi gelinligin altinda ayakkabimi görücek diye bütün gece aci cekmek istemedim ben
o yüzden daha rahat bisey almisti

bence olmaz. bu ayakkabı sadece abiye kıyafetin altına olur. gelinliğe kesinlikle yakışmaz ama o kadar beğendiysen kına gecende giyebilirsin

bence de çok şıklar ama gelinlikle olmaz yaa.. hem nasıl oynayacaksın ayakların mahvolur hemde klasik bi model daha uyumlu olur sanki.

Bu ayakkabıyı abiye bir elbiseyle kına gecende giysen daha hoş olur canım.Gelinlik için daha uygun renkte ve modelde bişey alsan daha iyi olur

ayakkabı süpper ama gelinlikle olur mu oluuurrr ya dimi ay kararsız kaldım bendeee:52::52::52::52:

ayakkabı hoş..ama bencede gelinlikle olmaz..
.birde nacizane tavsiyem ön kısmı platform olan ayakkabılardan alırsan çok daha rahat olur.ve şimdi çok şık modelleri var platformların..kesinlikle sivri topuk alma bence..şimdiden mutluluklar..

Hoş bir ayakkabı ama bence gelinlik için uygun değil, hep ayakta olacaksın, pek rahat gibi durmuyor bide yanları baya açık desteksiz gibi duruyor.Allah korusun ayak bileğin kolay burkulabilir.Ama çok beğendiysen al içinde kalmasın nasıl olsa giyecek bir yer bulursun.

Back