fb.angel Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2009 50 1 86 İstanbul 4 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi fb.angel #1 Arkadaşlar buda benim gelinliğim özel dikim nasıl sizce ??
8 88kedicik Mutlu sona doğru ilerliyo Kayıtlı Üye 22 Şubat 2012 114 0 46 Çanakkale 4 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi fb.angel #2 Alt tarafı hem saten hemde tül olan gelinlikleri ben fazla beğenmiyorum ama hayırlı olsun mutlulukla giyin.
Alt tarafı hem saten hemde tül olan gelinlikleri ben fazla beğenmiyorum ama hayırlı olsun mutlulukla giyin.
Alya AZRA'M ABLA OLUYORRRR Kayıtlı Üye 7 Aralık 2009 10.374 46 408 4 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi fb.angel #3 BENİM HOŞUMA GİTTİ GÜZEL GÜLE GÜLE GİY İNŞ
fb.angel Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2009 50 1 86 İstanbul 4 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi fb.angel #4 88kedicik .!.: Alt tarafı hem saten hemde tül olan gelinlikleri ben fazla beğenmiyorum ama hayırlı olsun mutlulukla giyin. Genişletmek için tıkla... benim aklımdada herzaman sadece tül etek vardı ama nedense gerçekten aklındakiyle gidince beğendiğin farklı oluyor yinede teşekkürlerrr
88kedicik .!.: Alt tarafı hem saten hemde tül olan gelinlikleri ben fazla beğenmiyorum ama hayırlı olsun mutlulukla giyin. Genişletmek için tıkla... benim aklımdada herzaman sadece tül etek vardı ama nedense gerçekten aklındakiyle gidince beğendiğin farklı oluyor yinede teşekkürlerrr
fb.angel Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2009 50 1 86 İstanbul 4 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi fb.angel #5 Alya .!.: BENİM HOŞUMA GİTTİ GÜZEL GÜLE GÜLE GİY İNŞ Genişletmek için tıkla... güzel dileklerin için çooook teşekkürler arkadaşımmm
Alya .!.: BENİM HOŞUMA GİTTİ GÜZEL GÜLE GÜLE GİY İNŞ Genişletmek için tıkla... güzel dileklerin için çooook teşekkürler arkadaşımmm
tkgrck Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2011 1.669 5 66 Konya 4 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi fb.angel #6 çooook begendim ALLAHIm nazarlardan korusun çok güzel olcagına eminim güle güle giy...
yercekimlikaranfil Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2008 4.409 79 118 İstanbul 4 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi fb.angel #7 Gayet güzel ve zarif. Mutluluklar dilerim.
fb.angel Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2009 50 1 86 İstanbul 4 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi fb.angel #8 tkgrck .!.: çooook begendim ALLAHIm nazarlardan korusun çok güzel olcagına eminim güle güle giy... Genişletmek için tıkla... aminnnnnn canımmm çooook teşekkürlerrr
tkgrck .!.: çooook begendim ALLAHIm nazarlardan korusun çok güzel olcagına eminim güle güle giy... Genişletmek için tıkla... aminnnnnn canımmm çooook teşekkürlerrr
potere Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2010 105 0 46 38 İstanbul 4 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi fb.angel #9 zarif bir gelinlik mutluluklar dilerim:)
fb.angel Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2009 50 1 86 İstanbul 4 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi fb.angel #10 yercekimlikaranfil .!.: Gayet güzel ve zarif. Mutluluklar dilerim. Genişletmek için tıkla... çoook teşekkürler arkadaşımm...
yercekimlikaranfil .!.: Gayet güzel ve zarif. Mutluluklar dilerim. Genişletmek için tıkla... çoook teşekkürler arkadaşımm...
fb.angel Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2009 50 1 86 İstanbul 4 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi fb.angel #11 potere .!.: zarif bir gelinlik mutluluklar dilerim:) Genişletmek için tıkla... zariflik konusunda takıntım vardı zaten aşırı gösterişli bi gelinlik beğenmekten çok korkuyordum çünkü orada herşey bambaşka gözüküyor insana yorumlardan gördüğüm kadarıyla doğru bir tercih yapmışımm çoook teşekkürler sanada canımm
potere .!.: zarif bir gelinlik mutluluklar dilerim:) Genişletmek için tıkla... zariflik konusunda takıntım vardı zaten aşırı gösterişli bi gelinlik beğenmekten çok korkuyordum çünkü orada herşey bambaşka gözüküyor insana yorumlardan gördüğüm kadarıyla doğru bir tercih yapmışımm çoook teşekkürler sanada canımm
S sersevinc Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2012 51 0 66 Yalova 5 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi fb.angel #12 ben de gelinlik aramaktayım bu şekilde saten tül ikisi bir arada olan gelinliker hoşuma gidiyor seninki de güzel seçim.mutluluklar :)
ben de gelinlik aramaktayım bu şekilde saten tül ikisi bir arada olan gelinliker hoşuma gidiyor seninki de güzel seçim.mutluluklar :)
fb.angel Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2009 50 1 86 İstanbul 6 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi fb.angel #13 sersevinc .!.: ben de gelinlik aramaktayım bu şekilde saten tül ikisi bir arada olan gelinliker hoşuma gidiyor seninki de güzel seçim.mutluluklar :) Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler arkadaşımmm inşallah sende gönlüne göre içine sinen bi gelinlik bulursunn
sersevinc .!.: ben de gelinlik aramaktayım bu şekilde saten tül ikisi bir arada olan gelinliker hoşuma gidiyor seninki de güzel seçim.mutluluklar :) Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler arkadaşımmm inşallah sende gönlüne göre içine sinen bi gelinlik bulursunn