Çok hoş özellikle üstünü beğendim, mutluluklar.
çok güzel olmuş mutlulukla giyin:) sanırım pronoviasın modeli:)ne kadara diktirdiniz acaba
Pronoviasın sevdiğim modellerinden çok hoş olmuş güle güle giyin yalnız o ince tül kısımları biraz bol gibi mi daha kolları filan sarması gerekmiyor mu?
Beğendim yakışmış mutlulukla giyin :)))
daha fazla sarsaydı ıcınde duramazdım galıba kollarımı açamıyorum daha dar olunca böyle daha ıyı daha boldu darlaştırdım ben. tül yırtılır çok dar olursa dedıler
Doğru o yönü de var ince bir tül çünkü. Nerede diktirdiniz fiyatı da çok uygunmuş bir de gerçek fransız kupon dantel mi kullanıldı gelinlikte?[/QUOT
fatih de ünlü bir moda evinde yurtdışında şubelerı olan bır moda evi kordeneli dantel kullanıldı dantellerı güzel duruyor öyle kalitesiz degıl. gelınlıgım aslında eteklerınde de dantel var cıkmamıs aslında daha da kabarık eteklerı toplandı bıraz. duvakla falan güzel duruyor
Doğru o yönü de var ince bir tül çünkü. Nerede diktirdiniz fiyatı da çok uygunmuş bir de gerçek fransız kupon dantel mi kullanıldı gelinlikte?[/QUOT
fatih de ünlü bir moda evinde yurtdışında şubelerı olan bır moda evi kordeneli dantel kullanıldı dantellerı güzel duruyor öyle kalitesiz degıl. gelınlıgım aslında eteklerınde de dantel var cıkmamıs aslında daha da kabarık eteklerı toplandı bıraz. duvakla falan güzel duruyor
modaevinin adı nedir acaba burdan yazmak istemezseniz özel mesajla da gönderebilirsiniz.
harika olmus bir ömür boyu mutluluklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?