• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğimin son hali

selen_86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
1.144
5
66
İstanbul
nasıl olmuş kızlar

$P1000919.jpg $P1000923.JPG

Çok hoş özellikle üstünü beğendim, mutluluklar.

çok güzel olmuş mutlulukla giyin:) sanırım pronoviasın modeli:)ne kadara diktirdiniz acaba

Pronoviasın sevdiğim modellerinden çok hoş olmuş güle güle giyin yalnız o ince tül kısımları biraz bol gibi mi daha kolları filan sarması gerekmiyor mu?

Pronoviasın sevdiğim modellerinden çok hoş olmuş güle güle giyin yalnız o ince tül kısımları biraz bol gibi mi daha kolları filan sarması gerekmiyor mu?

daha fazla sarsaydı ıcınde duramazdım galıba kollarımı açamıyorum daha dar olunca böyle daha ıyı daha boldu darlaştırdım ben. tül yırtılır çok dar olursa dedıler

daha fazla sarsaydı ıcınde duramazdım galıba kollarımı açamıyorum daha dar olunca böyle daha ıyı daha boldu darlaştırdım ben. tül yırtılır çok dar olursa dedıler

Doğru o yönü de var ince bir tül çünkü. Nerede diktirdiniz fiyatı da çok uygunmuş bir de gerçek fransız kupon dantel mi kullanıldı gelinlikte?

Doğru o yönü de var ince bir tül çünkü. Nerede diktirdiniz fiyatı da çok uygunmuş bir de gerçek fransız kupon dantel mi kullanıldı gelinlikte?[/QUOT

fatih de ünlü bir moda evinde yurtdışında şubelerı olan bır moda evi kordeneli dantel kullanıldı dantellerı güzel duruyor öyle kalitesiz degıl. gelınlıgım aslında eteklerınde de dantel var cıkmamıs aslında daha da kabarık eteklerı toplandı bıraz. duvakla falan güzel duruyor

Doğru o yönü de var ince bir tül çünkü. Nerede diktirdiniz fiyatı da çok uygunmuş bir de gerçek fransız kupon dantel mi kullanıldı gelinlikte?[/QUOT

fatih de ünlü bir moda evinde yurtdışında şubelerı olan bır moda evi kordeneli dantel kullanıldı dantellerı güzel duruyor öyle kalitesiz degıl. gelınlıgım aslında eteklerınde de dantel var cıkmamıs aslında daha da kabarık eteklerı toplandı bıraz. duvakla falan güzel duruyor

modaevinin adı nedir acaba burdan yazmak istemezseniz özel mesajla da gönderebilirsiniz.

gelinliğiniz hayırlı olsun. genel itibari ile modele benzemiş. yalnız eteği çok kabarık buldum ben, kalçadan başlayan bir eteğin bu kadar kabarık olması bacakları kısa gösteriyor. tarlatanınızın tellerini bir miktar küçültmenizi öneririm.

provada görseydim eteğin bir 5cm yukarıdan başlamasının sizin orantılarınız için daha iyi olacağını söylerdim.

son olarak, bu tarz tül kol-yaka gelinlik diktirecek bayanların bilmesi gereken şey tül olarak hep kullanılan hayal tülün uygun olmadığı. hayal tül pek esnek ve yumuşak olmayan bir tül. dolayısı ile yeterince dar yapılamıyor, o da yanlış duruyor. pronovias zaten pek hayal tül kullanmaz, genelde yumuşacık oluyor tülleri. bu modellerde en azından likra tül kullanılması ve dar yapılması gerekiyor.

Back