• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğimin kabarıklığı az mı yardımcı oluunnn :(((

Bence gelinligin kabarikligi gayet iyi uzaktan hos duruyor sen icinde oldugun icin oyle hissediyorsun... Ama yinede bi tık daha kabarik olabilir tabi bu saatten sonra etek kismi bitmis bi kac kat daha tul eklenmesi gerekiyor bunu yaparmi diken kisi bilemedim sahsen bende nisanligimin kabarikligini az buldugumda kabariklik iyi diye ikna yoluna gitmisti bitmis bi nisanlik bisey yapamayiz buna daha fazla denmisti... İnsallah oyle olmaz sendede... Birde bisey sormak istiyorum ust kismi oylemi kalacak bir seyler eklenecekmi? Bu hali cok bos geldi gozume...

Bak boyle olabilir ama sanirim senin gelinliginde hayalet tul kullanilmis... Benim ekledigim resimdeki gelinligin eteklerindeki tül sert bir tül kabarik durmasi icin boyle kullaniliyormus canim...

Eklentiler

• IMG-20141119-WA0000.webp
    IMG-20141119-WA0000.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 629
gelinliğin alt kısmı bu şekilde olacak üstü bu modeldeki gibi değil. V geliyo ve daha dantel detayı var bide askı yaptırıyorum.daha yeni başlandı dikime değiştirebilirim kabarıklığını ama dedim ya mağazada bu bile kabarık geldi şu anda sönük görünüyo :( askıyıda şu şekilde yaptırıcam. ha bide eteğin ucunda dantel olacak :)

Eklentiler

• 10580132_573876286055281_5710640476591142880_n.webp
    10580132_573876286055281_5710640476591142880_n.webp
    8 KB · Görüntüleme: 581
kızlar gelinliğim şu an dikilme aşamasında üzerimdeki bir beden büyük bana. kabarıklığı az geldi bana aslında mağazada fazla bile kabarık gelmişti kocaman gelinliklerden hoşlanmıyorum.ama buda biraz sönük sanki :KK43:( yorumlarınızı bekliyorum

Aslında kabarık gelinlikleri sevmiyorsanız bu gayet normal <<hatta bence fazla bile kabarık ama ben kabarık sevmediğimden :) >> Şimdi fotoğraftan bakınca farklı geliyordur üzerinizdeki hali daha doğrudur diyeceğim ama o gün de heyecandan farklı görmüş olabilirsiniz. Eğer içinize sinmediyse gidin tekrar deneyin, yanınızda da fikrine güvendiğiniz birisi olsun, öyle karar verin ;)

Bak boyle olabilir ama sanirim senin gelinliginde hayalet tul kullanilmis... Benim ekledigim resimdeki gelinligin eteklerindeki tül sert bir tül kabarik durmasi icin boyle kullaniliyormus canim...
çok hoş bir gelinlik ama bu resimdeki gibi kabarık olsa daha güzel olur

kızlar gelinliğim şu an dikilme aşamasında üzerimdeki bir beden büyük bana. kabarıklığı az geldi bana aslında mağazada fazla bile kabarık gelmişti kocaman gelinliklerden hoşlanmıyorum.ama buda biraz sönük sanki :KK43:( yorumlarınızı bekliyorum

Sen buna sönük diyorsan gayet kocaman gelinliklerden hoşlanıyorsun demektir canım:)

Bence gayet iyi kabarıklığı.
Mutluluklar dilerim..

Evet bu kabariklk aslinda gayet guzel duruyor uzaktan bence sen icinde oldugun icin oyle geliyor sana...

kesinlikle bu kabarıklık yeterli bence daha fazla kabartma canım şuan sana öyle geliyo,, daha fazlası kötü durabilir

kabarıklık gayet iyi.aksine bundan biraz daha kabarık olsaydı hiç hoş gözükmezdi.böylesi daha iyi

benim gelinliğime çok benziyo :)

bence biraz daha kabarık olmalı, yani ben öyle seviyorum seni bilemiycem canım:KK23:

Canim gelinligin gayet guzel, kabarikliginda guzel, sende benimkine bi bak guzel mi, konu actimm

Back