Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar gelinliğim şu an dikilme aşamasında üzerimdeki bir beden büyük bana. kabarıklığı az geldi bana aslında mağazada fazla bile kabarık gelmişti kocaman gelinliklerden hoşlanmıyorum.ama buda biraz sönük sanki( yorumlarınızı bekliyorum
çok hoş bir gelinlik ama bu resimdeki gibi kabarık olsa daha güzel olurBak boyle olabilir ama sanirim senin gelinliginde hayalet tul kullanilmis... Benim ekledigim resimdeki gelinligin eteklerindeki tül sert bir tül kabarik durmasi icin boyle kullaniliyormus canim...
kızlar gelinliğim şu an dikilme aşamasında üzerimdeki bir beden büyük bana. kabarıklığı az geldi bana aslında mağazada fazla bile kabarık gelmişti kocaman gelinliklerden hoşlanmıyorum.ama buda biraz sönük sanki( yorumlarınızı bekliyorum
benim gelinliğime çok benziyo :)Bak boyle olabilir ama sanirim senin gelinliginde hayalet tul kullanilmis... Benim ekledigim resimdeki gelinligin eteklerindeki tül sert bir tül kabarik durmasi icin boyle kullaniliyormus canim...