Gelinlik Modelleri Gelinliğimin askıları

Delal_Delal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
112
0
26
Diyarbakır
Ahh kızlar ahh Gelinliğimi nişanlımla beğenip aldık.Gelinlik straplez prensen model ve ben rahat edemem diye kalın askı taktırdım.modelde görüldüğü gibi (benim gelinliğim bitmiş halinin resmi yok örnek olarak bu fotoğrafı koydum)Şimdi eltim aradı ve bunun düğünde sorun olacağını bence kollu yap gelinliğini dedi.(bu arada damat tarafı ne maddi ne manevi hiç yardım etmiyor) Bende kusura bakmayın madem yardım etmiyorsunuz lafta etmeyin dedim de( bu gelinlik çok mu açık sizce? onun ailesi hepsi abalı yüzleri peçeli onlara göre çıplak sayılırım:)Eki Görüntüle 705257

Allah bir yastikda kocatsin,cooook güzel secim.

Bence çok hoş . Açık değil bana kalırsa.

Senin içine sindiyse gerisini boşver =)

Kızlar bu evlilik öncesinde içime sinen tek şey gelinliğim oldu.Tabi ailesi işin içine girmezse Coook güzel duruyor çok beğendimmmm:)Teşekkürler canlarım benimmmmmm

eltin çok biliyo belli ki kıskanmış seni sorun olucak olsaydı nişanlın sana söylerdi zaten uzun kollu bi gelinlik alalım diye sende sorun olucak olsa nişanlım bu gelinliği almazdı onun için sen karışma deseydin bence gelinlik çok güzel sende beğenmişsin güle güle giy bakma sen ona

Belli ki eltin istediği gelinliği giyememiş.
Taviz verme ileride tepene çıkmasınlar.
Gelinlik çok hoş ve açık falanda değil.
Nişanlınla sorun olmadığına göre gerisini boşver.
Mutluluklar canım.

düğün günü gelip çattığında ellerinde bir şalla gelip bunu takmak zorundasın demesinler.yani tüm düğünü şalla veya bolera gibi bişeyle geçirmektense gelinliğin kendi kollarının olması çok daha güzel olur.bunu konuşun nişanlınızla gerisi boş.nişanlınız tamam diyorsa kimseyi takmayın.büyük ihtimal eltinizede uzun kollu bir gelinlik giydirdiler ondan sizi arayıp bu tür bişey dmeiş olabilir.tercih meselesi uzun kollu olupta birçok straplez gelinlikten güzel olan gelinlkiklerde var.yanlış anlamayın uzun kollu olunca çirkin diye bişey yok.nişanlınız tamam dediyse keyfinize bakın.gelinlikte çok güzel.mutluluklar dilerim.

Kavga ettik nişanlımla konuşalım derkenEğer birşeyler sorun olacaksa düğün günü şimdi konuşulsun dedim o gün gelip çattığında sorunla karşılaşmak istemiyorum dedim .Walla kimse bana bolero felan giydiremez. Bence amannn amann açık değilse (bana göre değil) sizden fikir olmak istedim size göre de çokaçık değil, nişanlıma göre değişiyor:).Uzun kol gelinlikleri denedim yakışsaydı içime sinseydi onlardan bitane alırdım.ama ben buna bayıldım:)

Son düzenleme:
bence bı gelınlık secımınıze hıç kımseyı karıştırmayın. bır genç kızın en onemlı gunu kendı ıstediği gıbı olmalıdır nokta

bence bı gelınlık secımınıze hıç kımseyı karıştırmayın. bır genç kızın en onemlı gunu kendı ıstediği gıbı olmalıdır nokta

Sibelim keşke herkes deseki onun hayatı ve seçimi işte bunu kabullendirmek içinde kendimizi çingene ediyoruz resmen.Ben kesinlikle müdahale ettirmeyecem.Sonuç ne olur bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…