Gelinliğimi ücretsiz vermek istiyorum.

Aihal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
244
17
Merhaba kızlar. 36-38 bedene uygun, üst kısmı fransız güpürlü yarım kol, altı prenses model severek giydiğim gelinliğimi isteyene kargo karşılığı göndermek istiyorum. Kendim tarif edip gelinlikçiye diktirdim ve çok severek giydim, herkes de çok beğendi. Gelinlikçiler geri almıyorlar, evde saklamak gibi bir romantizm anlayışım da yok, kullanmadığım şeyleri evde saklamayı sevmiyorum. Bu nedenle isteyen olursa seve seve gönderebilirim. Kuru temizlemeye verilip kullanılabilir, çünkü takdir edersiniz düğünden sonra temizletemedim. İlgilenenler olursa fotoğraf da eklerim.

Canım ben gelinliğine talibim. Malum dediğin gibi masraflar çok. Bir de resmini gönderebilirsen çok sevinirim

Tamm kargolama işlemi ne zamana olur canım ? Birde kargo ne kadar tutar sence ?15-20?

bu hafta içi göndermeye çalışırım, ptt kargo ile gönderirim iğerlerine göre daha uygun olur ama ne kadar tutar hiç fikrim yok.

Tamm tatlım resimleri de sabırsızlıkla bekliyorum valla Allah razı olsun senden.

Tamm tatlım resimleri de sabırsızlıkla bekliyorum valla Allah razı olsun senden.
Birkaç fotoğraf buldum.

Ben çok üzülmüştüm sadece 2 gün için yaptığımız onca masrafa, inşallah siz yapmazsınız.

$1.jpg kuşağıyla çok daha güzel duruyor.

$72996_445602215489516_1851222502_n.jpg
$345.jpg

beğendiysen özel mesajla ulaşabilirsin.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşım bi yakınım var durumları çok iyi degil eger gönderme imkanın olursa bende talibim hiç olmazsa hayra geçsin tamda senin bedenlerinde 36 38 şimdiden teşekkürler ayrıca düşüncen çok hoşuma gitti maşallah

merhaba arkadaşım bi yakınım var durumları çok iyi degil eger gönderme imkanın olursa bende talibim hiç olmazsa hayra geçsin tamda senin bedenlerinde 36 38 şimdiden teşekkürler ayrıca düşüncen çok hoşuma gitti maşallah

diğer arkadaş istiyor eğer bir problem çıkarsa sana göndereyim.

Tamam teşekkürler

Diğer arkadaşa yeni gelinlik alınacakmış sana kısmet olacak galiba. Gönderim için özelden ulaşabilirsin. Bu arada İzmir'deyim ve pttkargo bana uzak bir yere taşınmış bebekle gitmem zor olacak o nedenle ups kargo ile veya sürat karg ile gönderebileceğim.

X