Gelinliğimi Satıyorum

pink_punk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
143
53
33
Böyle bir başlık açacağım aklımın ucundan bile geçmezdi :KK43: İnsan büyük konuşmamalıymış hiçbir zaman, maalesef atanamamış bir öğretmenim, çalışmıyorum, eşim işini yeni kurdu,yeni ev, evlilik vs.. İhtiyacım olduğu için özene bezene yaptırdığım, o çok sevdiğim gelinliğimi satıyorum...

Arkadaşlar, gelinliğimi Kadıköy'de ünlü bir modaevine diktirdim, üst kısmında bulunan taşları özel taşlar, zaten gelinliği elinize aldığınızda ağırlığndan belli olacaktır, ucuz taşlar değil yani, sadece taşları bile ayrı bir para. Gelinliklerde genelde üst bölümde taşlar gelinin koltuk altında yara,alerji,kızarıklık yapar ya da acıtır. Sırf bu yüzden özel taşlarla yaptırdım ve düğün günü boyunca hiçbir rahatsızlık duymadım, çok memnundum.

Gelinliğim prenses model, beyaz ve 36-38-40 bedenlere olabilecek bir gelinlik, çünkü arkası çarpraz ipli, bu üç bedene göre gayet rahat ayarlanır.

Gelinliği Kadıköy'de ünlü bir modaevine yaptırdığım için, normalde fiyatı 8.000 , o modaevi ile aramızda ortak bir arkadaş olduğu için ben 5.500'e yaptırdım ve (değeri cidden çok daha fazla bir gelinlik ki ben maddi değerine bakmıyorum benim için manevi değeri çok daha fazla... ) üzülerek yazıyorum ki 3.500'e satıyorum :KK43:

Işıktan ötürü kendini gösteriyor mu bilmiyorum da daha da fotoğraf yüklerim ve ilgilenen arkadaşlara özel mesaj yolu ile daha detaylı foto- bilgi veririm...

Eklentiler

• düğün.jpg
    düğün.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 610
Böyle bir başlık açacağım aklımın ucundan bile geçmezdi :KK43: İnsan büyük konuşmamalıymış hiçbir zaman, maalesef atanamamış bir öğretmenim, çalışmıyorum, eşim işini yeni kurdu,yeni ev, evlilik vs.. İhtiyacım olduğu için özene bezene yaptırdığım, o çok sevdiğim gelinliğimi satıyorum...

Arkadaşlar, gelinliğimi Kadıköy'de ünlü bir modaevine diktirdim, üst kısmında bulunan taşları özel taşlar, zaten gelinliği elinize aldığınızda ağırlığndan belli olacaktır, ucuz taşlar değil yani, sadece taşları bile ayrı bir para. Gelinliklerde genelde üst bölümde taşlar gelinin koltuk altında yara,alerji,kızarıklık yapar ya da acıtır. Sırf bu yüzden özel taşlarla yaptırdım ve düğün günü boyunca hiçbir rahatsızlık duymadım, çok memnundum.

Gelinliğim prenses model, beyaz ve 36-38-40 bedenlere olabilecek bir gelinlik, çünkü arkası çarpraz ipli, bu üç bedene göre gayet rahat ayarlanır.

Gelinliği Kadıköy'de ünlü bir modaevine yaptırdığım için, normalde fiyatı 8.000 , o modaevi ile aramızda ortak bir arkadaş olduğu için ben 5.500'e yaptırdım ve (değeri cidden çok daha fazla bir gelinlik ki ben maddi değerine bakmıyorum benim için manevi değeri çok daha fazla... ) üzülerek yazıyorum ki 3.500'e satıyorum :KK43:

Işıktan ötürü kendini gösteriyor mu bilmiyorum da daha da fotoğraf yüklerim ve ilgilenen arkadaşlara özel mesaj yolu ile daha detaylı foto- bilgi veririm...

sizin için manevi değerinin yüksekliği fiyata da yansımış herhalde kim 3000 tl verip 2.el gelinlik giyer ki.bana sorarsanız kimse dönmez size bu fiyata burda.

sizin için manevi değerinin yüksekliği fiyata da yansımış herhalde kim 3000 tl verip 2.el gelinlik giyer ki.bana sorarsanız kimse dönmez size bu fiyata burda.
  • Merhaba. Anlıyorum, ama sonuçta gelinliğin dikildiği yer, kullanılan malzeme, tarzı da önemli ayrıca sonuçta yaptırılan, diktirilen fiyat belli. 5.000 küsürlük gelinliği 700 tl'ye satamam..

Üst kisminin yoğun tasli olduğu belli ancak söylediğimiz fiyat inanılmaz yuksek. Söylediğimiz rakama full fransiz dantel giydirme bir sifir glinlik diktirlir.üzülerek soyliyim buradan alici bulmaniz çok zor.Ayrıca çok fazla para vermissiniz.şahsi fikrim çok pahaliya diktirmissiniz....

Üst kisminin yoğun tasli olduğu belli ancak söylediğimiz fiyat inanılmaz yuksek. Söylediğimiz rakama full fransiz dantel giydirme bir sifir glinlik diktirlir.üzülerek soyliyim buradan alici bulmaniz çok zor.Ayrıca çok fazla para vermissiniz.şahsi fikrim çok pahaliya diktirmissiniz....

Teşekkür ederim yorumlarınız için de konuyu sizin Ücret konusunda fikirlerinizi, benim gelinliği pahalıya aldığımı vs. gibi fikirlerinizi paylaşın diye açmadım, alıcısı çıkar ya da çıkmaz. Neden şimdiden insanları "olumsuz" etkiliyorsunuz ki? Bu gelinliğin aynısını ya da benzerini diktiirdiğim modaevinde ya da ona denk bir modaevinde diktirecek olan gelin Adayı 5.000'den çok daha fazla bir Ücret Ödeyecek, benim diktirmiş Olduğum gelinlik onlara daha uygun gelecek sonuçta. Neden böyle düşünmüyorsunuz da illa olumsuz yorum yapmak için cevap yazıyorsunuz? Lütfen, insanların emeğine, ekmeğine engel olmayın. Lütfen.

gelinlik aramıyorum şükür ben hayalimin gelinligini giydim ama gelinliginizin önden halinide merak etmedim degil :) yandan bile sıklıgı belli ama

• Gelinlik üzerine bilgilendirme yapayım, gelinlik 3 saatlik bir düğün için giyildi, yıpranmadı ve Düğünün hemen ardından kuru temizlemesi yapıldı. Temiz, özel gelinlik çantasında duruyor :) Çantası ile birlikte göndereceğim zaten, ayrıca kargo ücreti de benden... Ve gelinliğin içrerisinde gelin tacı, kenarları özel taşları boncukları ile işlemeli kısa duvak, uzun duvak ve gelin bohçası bulunmaktadır.

İlanım hala güncel arkadaşlar. Gelinliği beğenen olduysa ve almak isteyen varsa fiyat konusunda yardımcı olabilirim..

Not: Gelinliğim Survivor Tuğba Özay'ın modacısında özel dikilmiştir,Kadıköy-Bağdat caddesinde :)

Dediğim gibi ciddi alıcı olursa fiyat konusunda sıkı pazarlık yapabiliriz :)

X