• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinliğimi Satıyorum

Aofybs

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
1.399
16
318
Merhaba hanımlar
gelingilimi satmak istiyorum taşınacagım ev cok kucuk malesef yerim yok, parayada ihtiyacım olunca satmak istedim.
Ben çook severek giydim umarım herkez hayalındekı gelinliği giyer....

sadece nikah da ve fotograf çekiminde 1 gün giyilmiştir.

kırık beyaz renginde, uzun rahibe duvağı ve çiçeği mevcut .

beden 38-40, daraltma yapılabilir.

ben 2600 e diktirmiştim, 650 tl ye satmayı düşünüyorum

ilgilenenlerden mesj bekliyorum...

Son düzenleme:
gelinliğin gerçekten çok hoş ama daha fazla resim gönderebilirmisin ben almayı düşünüyorum.

merhaba öncelikle umarım alıcı bulursunuz bende satmayı düşünüyorum gelinliğimi
bende nikahtan sonra kuru temizlemeye verdim arada havalandırıyorum ama bi başkasının ihtiyacını görse daha anlamlı olur
bnm gelinliğimde cansu derenin daha önce bi filmde giydiği bi gelinlik tabi bnm için yenisi yapıldı
ben merak ediyorum burda satış nasıl oluyor prosedür nasıl yani denemek fln isterlerse nasıl olcak?

merhaba öncelikle umarım alıcı bulursunuz bende satmayı düşünüyorum gelinliğimi
bende nikahtan sonra kuru temizlemeye verdim arada havalandırıyorum ama bi başkasının ihtiyacını görse daha anlamlı olur
bnm gelinliğimde cansu derenin daha önce bi filmde giydiği bi gelinlik tabi bnm için yenisi yapıldı
ben merak ediyorum burda satış nasıl oluyor prosedür nasıl yani denemek fln isterlerse nasıl olcak?

saol canm
aslında proseduru bende tam olarak bılmıyorum
burda resım koyup satıs yapan arkadasları gorunce bende ekledım belkı alıcı cıkar dıye zaten satmak ıstıyodum
eger ılgılenen olursada sartları burdan konup belırleyeblırız dıye dusunuyorum

Back