• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinliğimi Satıyorum Yanında Özel Tasarım Ayakkabı İstediğiniz Numara Yapılır

BurJuva88

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2012
30
3
18
İzmir
Merhaba düğünüm 18 ekim 2014 te idi gelinliğimi çoooook severek giydim. İzmirde Özel bir moda evine 2750 TL Ödeyerek aldım değeri 3500 TL idi. Gelinliğim 44 beden bu nedenle istediğiniz her bedene daraltabilirsiniz. 36 bedene kadar daralır. resimleri sizler ile paylaşıcam hiçbir yerinde eksik yok işlemeleri çok göz alıcı ve komple Fransız Danteli ile kaplıdır. Kendim gelin ayakkabısı tasarlıyorum gelinliği almak isteyen kişiye istediği numara yeni tasarım ayakkabı hediye yapıcam.Gelinlik ve ayakkabıyı 750 TL ye vericem Ciddi düşünenler ve beğenenler varsa Pazarlık payı bulunur.
İnş bana getirdiği gibi sizlere güzel günler getirir ben çok mutluyum umarım tekrar giyecek olanda çooook mutlu bir evlilik yaşar.

***AYRICA resimlerdeki topuzun altındaki kurdeleli duvagı isterseniz gelinligin belinede takabilirsiniz ben bu şekilde kullandım onuda göndericem ve başımdaki gelin tacımıda göndericem yani eksiksiz herşeyi ile göndericem.birtek gelin çiçeğim kayıp düğünde kime fırlattım hatırlamıyorum :D

İsteyenlere gelinligin baska resimlerini gönderirim evde duruyor işlemelerini dantelini yakından görmek isteyenlere resimler gönderilir
1-1.jpg
2-2.jpg
3-3.jpg
4-4.jpg
6.jpg
7.jpg

Eklentiler

• 5-5.jpg
    5-5.jpg
    163,8 KB · Görüntüleme: 156
Back