• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinliğimi Satıyorum İzmir

gizzemksk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
886
86
123
İzmir
Gelinliğimi 750 tlye satıyorum. Gelinlik İzmir'de 2013 te dikilmiştir. Fransız dantelli fransız tül ipek duvaklı. Straplez olmasının yanı sıra kendi dantelinden takılıp çıkartılabilen dantel düşük kol askıları mevcuttur. Yarım A modeldir. Arkası iplidir. 38-40 bedene uygundur. Duvak oldukça uzundur. Yürürken arkanızdan süzülür. Gelinlik çift korselidir. İç çamaşırı giymenize gerek kalmaz. Gelinliğin etekleri kat kat tüldür. En üst tülün altındaki tül ışıltıdır. Gelinlik hafif kuyrukludur. İlgilenenler bana ulaşabilir. Gerekirse yüzyüze görüşür gelinliği deneyebilirsiniz. İzmir'de yaşıyorum

Gelinliğimi 750 tlye satıyorum. Gelinlik İzmir'de 2013 te dikilmiştir. Fransız dantelli fransız tül ipek duvaklı. Straplez olmasının yanı sıra kendi dantelinden takılıp çıkartılabilen dantel düşük kol askıları mevcuttur. Yarım A modeldir. Arkası iplidir. 38-40 bedene uygundur. Duvak oldukça uzundur. Yürürken arkanızdan süzülür. Gelinlik çift korselidir. İç çamaşırı giymenize gerek kalmaz. Gelinliğin etekleri kat kat tüldür. En üst tülün altındaki tül ışıltıdır. Gelinlik hafif kuyrukludur. İlgilenenler bana ulaşabilir. Gerekirse yüzyüze görüşür gelinliği deneyebilirsiniz. İzmir'de yaşıyorum

merhabalar gelinliğin fotoğraflarını görebilmemiz münkün müdür?

merhabalar gelinliğin fotoğraflarını görebilmemiz münkün müdür?

Evet tabiki hemen ekliyorum. $623444.jpg $623445.jpg $623449.jpg $623458.jpg

son fiyat nedir cnm ?

Merhaba; gelinliği en son fiyat 750 tl ye satabilirim. Gelinliğin orjinal fiyatı 2600 tl. Oldukça kaliteli bir gelinlik. Kumaştan tülden kaçınılmadı dikilirken ve oldukça da ağır bir gelinlik. Eğer İzmir deyseniz gelinliği birebir görüp deneyebilirsiniz kararınızı ona göre verirsiniz. Gelinliğimin kalitesine çok güveniyorum. Hem sade hemde şık bir model. İzmir'de özel dikildi.

Back
X