Gelinliğimi 750 tlye satıyorum. Gelinlik İzmir'de 2013 te dikilmiştir. Fransız dantelli fransız tül ipek duvaklı. Straplez olmasının yanı sıra kendi dantelinden takılıp çıkartılabilen dantel düşük kol askıları mevcuttur. Yarım A modeldir. Arkası iplidir. 38-40 bedene uygundur. Duvak oldukça uzundur. Yürürken arkanızdan süzülür. Gelinlik çift korselidir. İç çamaşırı giymenize gerek kalmaz. Gelinliğin etekleri kat kat tüldür. En üst tülün altındaki tül ışıltıdır. Gelinlik hafif kuyrukludur. İlgilenenler bana ulaşabilir. Gerekirse yüzyüze görüşür gelinliği deneyebilirsiniz. İzmir'de yaşıyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinliğimi Satıyorum İzmir
- Konu Sahibi gizzemksk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Gelinliğimi 750 tlye satıyorum. Gelinlik İzmir'de 2013 te dikilmiştir. Fransız dantelli fransız tül ipek duvaklı. Straplez olmasının yanı sıra kendi dantelinden takılıp çıkartılabilen dantel düşük kol askıları mevcuttur. Yarım A modeldir. Arkası iplidir. 38-40 bedene uygundur. Duvak oldukça uzundur. Yürürken arkanızdan süzülür. Gelinlik çift korselidir. İç çamaşırı giymenize gerek kalmaz. Gelinliğin etekleri kat kat tüldür. En üst tülün altındaki tül ışıltıdır. Gelinlik hafif kuyrukludur. İlgilenenler bana ulaşabilir. Gerekirse yüzyüze görüşür gelinliği deneyebilirsiniz. İzmir'de yaşıyorum
merhabalar gelinliğin fotoğraflarını görebilmemiz münkün müdür?
Evet tabiki hemen ekliyorum.Eki Görüntüle 890210 Eki Görüntüle 890211 Eki Görüntüle 890212 Eki Görüntüle 890213
Gelinlik hoş acaba giyerken kilo ve boy kaçtı? son fiyat nedir
Evet tabiki hemen ekliyorum.Eki Görüntüle 890210 Eki Görüntüle 890211 Eki Görüntüle 890212 Eki Görüntüle 890213
slm etek uçlarıni görmeyi merakla bekliyorum
Satilik mi hala
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canım hala satılık
Cok hoşuma gitti fiyatı nedir acaba
800 tl
- 19 Aralık 2013
- 1.913
- 599
- 198
- 34
800 tl
son fiyat nedir cnm ?
son fiyat nedir cnm ?
Merhaba; gelinliği en son fiyat 750 tl ye satabilirim. Gelinliğin orjinal fiyatı 2600 tl. Oldukça kaliteli bir gelinlik. Kumaştan tülden kaçınılmadı dikilirken ve oldukça da ağır bir gelinlik. Eğer İzmir deyseniz gelinliği birebir görüp deneyebilirsiniz kararınızı ona göre verirsiniz. Gelinliğimin kalitesine çok güveniyorum. Hem sade hemde şık bir model. İzmir'de özel dikildi.