Gelinlik Modelleri Gelinliğimi Nokta Atışıyla Seçmiş Bulunmaktayım :)

mutluluklar dilerim öncelikle.....

straplez giymek zorundamısınız,sanki üst kısım biraz löp löp durmuş,amacım sizi kırmak deil ama...

evet modeli çok hoş bence ama sanki çok dar gelmişte
kenarlardan biraz taşmış gibi duruyor üst kısım.
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah

canım kırmak istemem ama bu gelinlik olmamış aksine kilolu göstermiş seni yinede tercih senin tabiki süren var istersen biraz daha bak
mutluluklar

Bence de sanki straplez gelinlik değilde başka modeller olsaydı daha çok yakışırdı size mesela dantelli düşük kollu bir gelinlik güzel olabilirdi straplez gelinlik güzel gelinliktir anlayışından vazgeçmek lazım

belinde drapeler,büzgüler olmamalı daha ince görünmek istiyorsan.belki biraz oralarıyla oynatabilirsin ama zor tabi.hayırlı olsun mutluluklar

cnm seni kırmak istemem ama bnce hiç hoş olmamış

gelinliğin modeli çok hoş straptez kısmi biraz kapatırsan göze batan kısımda kapanmış olur. Gelinliğin Tülünden düşük kol yapabilirler.

Aksine bu gelinlik sizi çok daha kilolu göstermiş kolları kapalı bir gelinlik tercih etmelisiniz, mutluluklar...

Gelinliğin kollarına dirseğe kadar omuz başından düşk valonlu dantel eklenicek :) ayrıca evet bu biraz dar duruyor ben gittiğimde küçük bi modeli giydim tam oturmadı ama bedene gore sipariş verdim yorumlarınız için çok teşekkur ederim kırılmadım :)

canım bence düzenlemeler yaptırıyor olman çok güzel . allah utandırmasın

yatay drapeler ve alttaki kat kat süsler daha kilolu gösterir, bence daha düz , hafif üste oturup belden sıkan (ben öyle bakıyorum da ) , aşağıya doğru hafifçe genişlerken göbeğide belli etmeyen dantelli bir gelinlik olsa daha ince gösterir, benim fikrimce, A modeli dedikleri türden yani.

omuzları kapalı , koltuk altları fırtlamayacak şekilde kapalı olsa (benim de fırtlıyo ya) muhteşem olur .

ay bende bir iki haftadır gelinlik bakıyorum uzman oldum sanki ya Allah Allaaah :)

güle güle giy canım ...

tatlim duzenleme yapilmis halini de gormek isteriz. cunku bu sekilde inan hic olmamis. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…