Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinlik ModelleriGelinliğimi Nokta Atışıyla Seçmiş Bulunmaktayım :)
Bence de sanki straplez gelinlik değilde başka modeller olsaydı daha çok yakışırdı size mesela dantelli düşük kollu bir gelinlik güzel olabilirdi straplez gelinlik güzel gelinliktir anlayışından vazgeçmek lazım
Gelinliğin kollarına dirseğe kadar omuz başından düşk valonlu dantel eklenicek :) ayrıca evet bu biraz dar duruyor ben gittiğimde küçük bi modeli giydim tam oturmadı ama bedene gore sipariş verdim yorumlarınız için çok teşekkur ederim kırılmadım :)
yatay drapeler ve alttaki kat kat süsler daha kilolu gösterir, bence daha düz , hafif üste oturup belden sıkan (ben öyle bakıyorum da ) , aşağıya doğru hafifçe genişlerken göbeğide belli etmeyen dantelli bir gelinlik olsa daha ince gösterir, benim fikrimce, A modeli dedikleri türden yani.
omuzları kapalı , koltuk altları fırtlamayacak şekilde kapalı olsa (benim de fırtlıyo ya) muhteşem olur .
ay bende bir iki haftadır gelinlik bakıyorum uzman oldum sanki ya Allah Allaaah :)