• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinliğimi isteyene vereceğim..

ymsrnv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
273
116
103
Sadece nikahta giymiştim bi tek kuru temizleme ihtiyacı var 3 ay önce geldi bana da. Bana uğurlu geldi inşallah alana da gelir.

Eklentiler

• 20150915_130610.png
    20150915_130610.png
    588,7 KB · Görüntüleme: 513
ihtiyacı olan birine gönderseniz daha hoş olur bence :) ayrıca çok iyi yüreklisiniz.

Bende onun için istiyorum zaten.. uyumlu tabi ben hatta 36 bedenim bana bile oldu üst kısmının arkası İpli olduğu için istenilen bedene uyum sağlıyo

Dediğim gibi yalnız kuru temizlemeye gönderilecek tek eksiği o bide kendi bedeninize göre ufak tadilat belki

Ama burada ihtiyavı olmayan da isteyebilir
Çevrenizden ihtiyacı olan mutlaka denk gelir;)

Evlilik çağında olan birisi yok etrafımda ki yoksa hiç düşünmiycem zaten. Burdakiler inde insafına kalmış artık ama bence isteyen biri zaten çok zengin değildir evlilik döneminde herkesin ihtiyacı oluyo 100lira bile bazen çok önemli oluyo onun için kısmet artık:)

Evlilik çağında olan birisi yok etrafımda ki yoksa hiç düşünmiycem zaten. Burdakiler inde insafına kalmış artık ama bence isteyen biri zaten çok zengin değildir evlilik döneminde herkesin ihtiyacı oluyo 100lira bile bazen çok önemli oluyo onun için kısmet artık:)
Öyle deme:))
Bi kuzenim sırf muayene parası vermym diye geceyi brkler acile giderdi:))
Ha amcamın da fabrikası var evleri yazlıkları cipleri..

O da iyiymiş yahu:) insan herkesi kendi gibi sanıyo tabi.. diyorum ya insanların vicdanını kalmış.sizinde Çevrenizde olan varsa gönderebilirim.

Sadece nikahta giymiştim bi tek kuru temizleme ihtiyacı var 3 ay önce geldi bana da. Bana uğurlu geldi inşallah alana da gelir.
verildimi acaba? ben 3 aylık evliyim fakat düğünümüz olmadı bu yüzden gelinlikte giyemedim. sadece gelinlil giyip fotograf çektiricem eşimle sonra isterseniz tekrar yollarım size?

verildimi acaba? ben 3 aylık evliyim fakat düğünümüz olmadı bu yüzden gelinlikte giyemedim. sadece gelinlil giyip fotograf çektiricem eşimle sonra isterseniz tekrar yollarım size?

Yok daha vermedim geri istemiyorum evimizde ona ayıracak kadar yerimiz yok ama dediğim gibi kuru temizleme ister..

Back