Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle deme:))Evlilik çağında olan birisi yok etrafımda ki yoksa hiç düşünmiycem zaten. Burdakiler inde insafına kalmış artık ama bence isteyen biri zaten çok zengin değildir evlilik döneminde herkesin ihtiyacı oluyo 100lira bile bazen çok önemli oluyo onun için kısmet artık:)
verildimi acaba? ben 3 aylık evliyim fakat düğünümüz olmadı bu yüzden gelinlikte giyemedim. sadece gelinlil giyip fotograf çektiricem eşimle sonra isterseniz tekrar yollarım size?Sadece nikahta giymiştim bi tek kuru temizleme ihtiyacı var 3 ay önce geldi bana da. Bana uğurlu geldi inşallah alana da gelir.
verildimi acaba? ben 3 aylık evliyim fakat düğünümüz olmadı bu yüzden gelinlikte giyemedim. sadece gelinlil giyip fotograf çektiricem eşimle sonra isterseniz tekrar yollarım size?
kuru temizleme sorun degil alabilirsem çok büyük bi sevap işlemiş olursunuz işim bittiğinde bende ihtiyacı olan birine veririm :)Yok daha vermedim geri istemiyorum evimizde ona ayıracak kadar yerimiz yok ama dediğim gibi kuru temizleme ister..
Merhaba gelinliğinizi verdiniz mi?Sadece nikahta giymiştim bi tek kuru temizleme ihtiyacı var 3 ay önce geldi bana da. Bana uğurlu geldi inşallah alana da gelir.