- Konu Sahibi Bosnakgxuxzeli
-
canım ben internetten bir gelinlik begendim, yerini ögrendim gittim üzerimde denedim ve hic güzel olmadı. yani gelinligin senin üzerinde güzel durması önemli, mankenlerin üzerinde oynamada yapıyorlar. internetten madem gelinlik bakıyorsun, senin gidip deneyebilecegin bir yer sec. önce telefonla ara sonra mutlaka almadan önce git dene. senin en güzel gecende emanet gibi duran bir gelinlik istemezsin sanırım. 125 tl ye bile gelinlikler var her yerde. genelde gelinlikcilerin bol oldugu bir yere gidersen daha fazla secenegin olur ve rekabette olacagı icin pazarlıkla %50 indirim yaptırabilirsin.
Evet ve gelinligimm elime ulasti geldi.Ve cok güzel korktugum gibi cikmadi gercektende kaliteli ve üstüme giydigimde tam oturudu.Yalniz yinede zayiflamam gerek cünkü bazen kismi dar oldugu icin bende okadar güzel durmuyor.Ama Gelinligi diyecek sözüm gercektende cok güzel sanki magazadan almisim gibi.Bide Fotomu ekleyimde siz karar verin arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum :)))
sekerim cok sevindim senin adına, gözün aydın... gelinligini cok begendim, neredeyse benim modelimin aynısı, güle güle giy... zayıflama konusuna gelince sakın haaa özellikle zayıflamak icin caba sarf etme, cunku vakit yaklastıkca artık cok terlemektenmi, bogazının dugumlenmesinden mi bilmeme gereksiz yere kilo veriyorsun, ben kendi gelinliğimin ust kısmını ozellikle dar ama cok dar yaptırtmama ragmen, dugun gunu giydigimde bol geldi, ve malesef seffaf koli bantıyla goguslerimi kip dursun diye sarmak zorunda kalmıstımbeni dugunumde tum gece tek rahatsız eden seyde koli bantlarının cıkıp cıkmadıgını gozlemlemek olmustu...
üstüne oturmuş gerçekten de
fotoğraftan mı öyle çıktı gelinlik mi öyle bilmiyorum da
alt kısmı neden yapılmış çözemedim ben
Bence 3. ve 4. gelinlik çok güzel ve bilinen modeller bunlar ama fiyatı normalde 2000 euro olan bu gelinlikleri 150 euro ya dikiyorlarsa düşünemiyorum kalitesini.Zaten çin malı bildiğim kadarıyla. Çok kalitesiz olacağını düşünüyorum.Görmeden almamak gerekir bence. Ayrıca izmir gelinliğin merkezidir.Kemeraltı tarafında çok uygun gelinlikçiler var bildiğim kadarıyla.
Aaa afedersin ara sayfalara bakmamışım biraz geç kalmışım yorumda. Evet güzel görünüyor gerçekten. Çok büyük cesaretti görmeden almak ama şanslıymışsın. Allah güle güle giymeyi nasip etsin.
sagol canim benim :) vallahi Sallybrautkleider canm :kedi:canm gelinligini hanki saticidan aldin? cesaret verdi bana ordan alisin benimde begendigim model var ins. ayni saticidandir.. buda sana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?