Gelinlik Modelleri Gelinligimi Internetten almak istiyorum ama..

canım ben internetten bir gelinlik begendim, yerini ögrendim gittim üzerimde denedim ve hic güzel olmadı. yani gelinligin senin üzerinde güzel durması önemli, mankenlerin üzerinde oynamada yapıyorlar. internetten madem gelinlik bakıyorsun, senin gidip deneyebilecegin bir yer sec. önce telefonla ara sonra mutlaka almadan önce git dene. senin en güzel gecende emanet gibi duran bir gelinlik istemezsin sanırım. 125 tl ye bile gelinlikler var her yerde. genelde gelinlikcilerin bol oldugu bir yere gidersen daha fazla secenegin olur ve rekabette olacagı icin pazarlıkla %50 indirim yaptırabilirsin.

Evet arkadaslar gelinligmi 238 Euroya Internetten aldim evet siz simdi diceksinizki cok büyük risk evet ama ben yinede sansimi denemek istedim aldigim Yerden 700 kisi almis Gelinliklerini abiyelerini vs. ve sadece 1 kisi bunlardan memmun kalmamis aldigi kiyafetten.Ve Üzerine olmaz felan yazan arkadaslarimada söle sölim senden tam detayli ölcü istiyorlar Omuz ölcülerinden tut Gögüsarasi ölcünü bile istiyorlar detayli ölcümü verdim.Hersey ok suan Gelinligi bekliyorum.Bide söle bisey var Gelinlik gelmeden Ödedigim parayi alamiyorlar Paypal güvenligi var cünkü.Bide sahit begenmessem degistirme hakkim var.Ama ben sansimi denemek istedim egerki gelinligim geldikten sonra fotomuda ekleyecem o sekilde karsilastirabilirsiniz fotodakiyle birlikte.Martin son günlerinde elimde olacak.Hadi bakalim sabrisizlaniyorum bile :)))

canım ızmırde defne modaevı var defnenın gelınlıklerı cok sık ıstersen bır bak derım.. benım dugunumde 05 06 2010 sımıdeden bakamya basladım. yrabzonda yasıyorum ıyı bır moda evıyle konustum defnenın butun modellerını dıkıyorlar.. gelınlıgımı begendım fıyatı 7 ıle 8000 arasında ama muhtesem.. defne moda evıne bır bak derım. ınternettende bakabılırsın

canım kesınlıkle cok haklısın.. sana sonuna kadar katılıyorum.. demeden ustunde gormeden nasıl aldın sasırdım valla..

Evet ve gelinligimm elime ulasti geldi.Ve cok güzel korktugum gibi cikmadi gercektende kaliteli ve üstüme giydigimde tam oturudu.Yalniz yinede zayiflamam gerek cünkü bazen kismi dar oldugu icin bende okadar güzel durmuyor.Ama Gelinligi diyecek sözüm gercektende cok güzel sanki magazadan almisim gibi.Bide Fotomu ekleyimde siz karar verin arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum :)))

üstüne oturmuş gerçekten de
fotoğraftan mı öyle çıktı gelinlik mi öyle bilmiyorum da
alt kısmı neden yapılmış çözemedim ben

sekerim cok sevindim senin adına, gözün aydın... gelinligini cok begendim, neredeyse benim modelimin aynısı, güle güle giy... zayıflama konusuna gelince sakın haaa özellikle zayıflamak icin caba sarf etme, cunku vakit yaklastıkca artık cok terlemektenmi, bogazının dugumlenmesinden mi bilmeme gereksiz yere kilo veriyorsun, ben kendi gelinliğimin ust kısmını ozellikle dar ama cok dar yaptırtmama ragmen, dugun gunu giydigimde bol geldi, ve malesef seffaf koli bantıyla goguslerimi kip dursun diye sarmak zorunda kalmıstım beni dugunumde tum gece tek rahatsız eden seyde koli bantlarının cıkıp cıkmadıgını gozlemlemek olmustu...

tskrler canim fotodada gördügünüz gibi belim baya bi kalin belimi inceltmeye calisiyorum göbek ve bel bölgesi gitsin yeter :)) gelinligmi begendigniz icin sevindim :))sırnaşık şey

üstüne oturmuş gerçekten de
fotoğraftan mı öyle çıktı gelinlik mi öyle bilmiyorum da
alt kısmı neden yapılmış çözemedim ben

canim alt kismi üst kismindakinin ayni tüldantelinden ayni kumasindan yalniz üstkisminda üzerine dikilmis alt kisimda böle tutam tutam dökümlü oldugu icin öle renkfarkli gibi durmus fotodan ama gercekte öle degil cnm.

cnm gelinliğin güzelmiş istediğin gibi gelmesine sevindim paran boşuna gitmedi en azından beklentilerin boşuna çıkmadı güle güle giy cnm

sakın bu hataya düşme derim. nette gördüğün gibi gelmeyecek gelinliğin. büyük hayal kırıklığı yaşayacaksın..
izmitte milenyum modaevi var inanılmaz modeller çalışıyorlar bende orda yaptırdım hem uygun fiyatarı var hemde işlerini çok iyi yapıyorlar. araştır derim..

Bence 3. ve 4. gelinlik çok güzel ve bilinen modeller bunlar ama fiyatı normalde 2000 euro olan bu gelinlikleri 150 euro ya dikiyorlarsa düşünemiyorum kalitesini.Zaten çin malı bildiğim kadarıyla. Çok kalitesiz olacağını düşünüyorum.Görmeden almamak gerekir bence. Ayrıca izmir gelinliğin merkezidir.Kemeraltı tarafında çok uygun gelinlikçiler var bildiğim kadarıyla.

cnm gelinligim geldi bile ve kalitesi herseyi cok güzel görenler cok begendi ve kalite olarakta kumasi danteli herseyi cok güzel.benim icin özel diktiler bu gelinligi.ilerki sayfalarda görebilirsiniz.

Aaa afedersin ara sayfalara bakmamışım biraz geç kalmışım yorumda. Evet güzel görünüyor gerçekten. Çok büyük cesaretti görmeden almak ama şanslıymışsın. Allah güle güle giymeyi nasip etsin.

canm gelinligini hanki saticidan aldin? cesaret verdi bana ordan alisin benimde begendigim model var ins. ayni saticidandir.. buda sana :)

canım eklediğin resimleri göremiyorum. hem seçtiğin modelin resmini hem de kendi giydiğin halini rica etsem bana özelden yollayabılır misin :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…