Gelinlik Modelleri Gelinligimi Internetten almak istiyorum ama..

Bosnakgxuxzeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2008
562
1
96
37
Almanya
Evet arkadaslar internetten alayimmi almayimmi düsünürken kararimi verip aldim ve aldigim günden sonra 1 ay sonra Gelinligim geldi 199 Euro ödedim kargo ücretide 39 Euro.Korktugum gibi cikmadi gelinlgimin kalitesi kumasi cok güzel.Tam Ölcülerimi verdigim icinde gelinlik tam üstüme oturdu.Cogu kisi burda sakin alma demelerine ragmen ben bi sansimi deneyim dedim ve gercektende cok memmun kaldim.Cok cesit modeller var egerki almaya düsünenler varsa ben özelden Saticinin Sitesini yazabilirm.Aldigim icin hic pisman degilim.Bu gelinligin fotosunu bi cok gelinlikcilere gösterdigimde bana dikimi icin 2000 YTL gibi fiyat bictiler.O yüzden cok mutluyum bukadar ucuza alabilidigim icin.Gelinligmin fotosunu 3. Sayfada görebilirsiniz.(diktirdigim gelinlik 1.si)

Son düzenleme:
1.ye bayıldım ama canım sana sunu söyleyeyim bir duvaga 150 tl diyen yerler var şimdi gelinligi bizden almamıs bari duvaktan tarlatandan parasını cıkaralım diyebilirler ben olsam almazdım netten

bence internetten alma diktirmek daha iyi izmitteki moda evlerine baktıysan oraları cok pahalı oluyor zaten

bence çok risk.madem internetten diyorsunuz yani 2.el satış yapan su meşhur siteler var ya...onlara baksanız orada ikinci el olmayan da var.hem türkiyeden gelmiş olur.hem ucuz olur.hem de tarlatan duvak falan içinde olur.hangi sitelerden bahsettiğimi anlamadıysanız özel msj atabilirim...
bu arada mutluluklar şimdiden...

bence de 1.gelinlik süper ama internetten alma git üstüne göre deneyerek al.benim gelinliğimde izmirde dikilmişti.orası gelinlik cenneti bence mutlaka istediğin gibi birşey bulursun..

secooom benimde gelinligimin kuması fln izmirden gelmişti bütün gelinliklerin izmirle bi alakası oluo bencede oraya bak

bence de çok riskli netten gelinlik almak.üzerinize giyip denemeden kumaşına dokunmadan kesinlikle almayın derim.belki resimlerdeki kadar çıkmayabilir yani gerek kumaş gerekse dikim yönünden kalitesiz olabilir.dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın sonra.inşaallah gönlünüze göre bir gelinlik bulursunuz.hayırlı olsun şimdiden allah tamamına erdirsin.

sagol arkadaslar evet benimde 1. Favorim simdi söle bisey var benim baktigim site cok güveniliri dünyaca büyük Satissitesi.Kullanlarda yorum yapanlarin hic biri kötü bisey yazmamis herkes cok memmun.100% garantili egerki resimdeki gibi olmazsa geri iade edebiliyorsun.Kendi enistemde alisveris bide satis yaptigi icin bu siteden almaya düsündüm.Bide en fazla 150 euro ödesem bide duvaklan tarlatani tas patlasin 150 ytlye alsam izmirden. En fazla 500 Ytl olacak gelinligim ve bence cok uygun.Bukadar ucuza Gelinlik bulabilirmiyimki izmirde?Gercekten uygun bi yer varsa ozamanda alipta almamakla teredüt etmem bile.

canım o fiyata gelinlik bulabilirsin tabii ki sonuçta her bütçeye göre gelinlik dikiliyor.ama senin istediğin gelinliklere bakılacak olursa bence imkansız.ben bir buçuk yıl önce evlenmiştim o zaman bile beş yüz altı yüze olan gelinlikler gerek kumaş gerekse model açısından resimdekilerin yanından bile geçemez.madem güvenilir ve geri iadesi mümkün o zaman o siteden al derim ben.yine de sen daha iyi bilirsin tabii.

o zaman 1.gelinliği al .bir de tarlatan bul.duvagını çiçeğini kendin yap.bence çok orjinal şeyler yapabilirsin.çiçeği falan illa gelinlikçiden almana gerek yok ki.mesela taze beyaz güllerin arasına gelin çiçekleri koydurabilirsin.beyaz saten kurdaleyle süsletirsin.ya da güzel bir yapay çiçek bulup tülle süsleyebilirsin.üstüne biraz saç spreyi sıkıp sim atarsın çok şık olur. dilekkkkkk senin de çiçegin çok güzeldi.:dance:

evet 1. gelinligi almaya düsünyorum arkadaslar bunu türkiyede diktirmeye kalksam 800 Ytlin altindan diktiremem. Yinede sizin yorumlariniz ve fikirleriniz benim icin cok önemli arkadaslar.Egerki alipta gercekten aynisi cikmazsa sansima küsecem 100 Euroluk bi kaybim olacak.Ama egerki aynisi cikarsa ne mutlu bana :)) Secosel Tavsiyen icinde tesekürler

çok ucuzmuş ama çokta büyük risk bence ben olsam asla güvenemezdim.model güzel ama sonuç olarak bir kere olan bişey parayı bu kadar düşünme sonra ömür boyu pişmanlık duymak var.

bende bakmistim ordan gelinliklere demekki yanliz degilmisim :) ama cevrem hep ordan gelinlikmi alinir diyor.. bakalm daha az biraz vaktim var ne yapsamki bilmiyorumkismile

Güzelcim bende aynı web sitelerinde oldukca uzun zaman harcamıştım, hatta o kadar detaylı ki, üreticiler ile yazıştık, fotograf ve referans istedim, (gerçek bitmiş üretimlerini ebayden bulup bakabilirsin) capraz araştırmalar yapmak haftalarımı almıstı... edindigim sonuc suydu.. uzak durmak gerekiyor.
Cunku hic birinin üretimi resimlerde gördüğün gibi değil, kumaşları farklı, dikiş hatalarını görmek için 5 yaşında olmak yeterli... yani ucuza mal edeyim derken gercekten buyuk bir kabus yaşarsın, seni uyarmak istiyorum...
Bence bir yolunu bulup, İstanbul, Fatihdeki, gelinlikciler carsısına gitmelisin, internetten çarşının linkini bulabilirsin, içinde onlarca mağza var, istedigin fiyata bulacagına eminim, (fatihde cadde ustunde gelinlikci magzaları var ama onlar biraz pahalı) Ama düğün sezonuna daha cok var, bence bulacagın rakam seni korkutmayacaktır...
Allah tamamına erdirsin güzelcim, bir ömür boyu mutluluklar dilerim...

bosnak güzeli merhaba
o siteyi ben de kendime gelinlik ararken gördüm
hatta musterı temsılcısı ıle de konustum
bu fıyata gelınlık ımkansız turkıyede
cok uygun rakamlar, hanı oldu kı begenmedın satarsın olur bıter
o tüller filan cok pahalı eteginin yarısını vermezler tr de bu gelinligin o fiyata

Senin beğendiğin modeldeki gelinlikleri o fiyata diktirmen de alman da mümkün değil....
Medellerden 2. si pronovias ve fiyatlarını az çok bilosundur en basiti 2-3 milyar civarı...
Bu model gelinliği 100-200 euroya maletmek için tafta yerine saten astar kumaşı kullanması lazım kiii tafta ile saten astar arasında dağlar kadar fark var.. hatta tafta ile ipek tafta arasında bile dağlar kadar fark var.... o dantelli kısımları fransız dantelinden değil tül-perde güpürlerinden yapmaları lazım ki o fiyata maletsinler...

Sonuçta odel aynı olur ama üzerinde duruşuyla esimde gördüğün arasında burada çine kadar fark olur....
500 yerine 700-800 ver en azından içine siner ne giyeceğinden emin olursun...Kötü süprizle karşılaşıp 100-200 euronun boşa gitmesi de var sonuçta...
Kar edicem derken daha çok zarar edebilirsin...

Herkesin bütçesi frklı tabii ama ben 2007 de evlendim İzmite nazenin modaevinde diktirdim gelinliğimi o dönem 1600e diktirmiştim... Aynı model gelinlik için fatihte nüans moda evi 3 milyar kadıköyde ipek modaevi 2250 gene fatihe bir gelinlikçi 2 milyar izmitte sanat sokağının oralarda meşhur bir modaevi de 2500 lira fiyat çekmişti... Ayrıca fatihte gelinlikçiler çarşısında birkaç gelinlilçi de 1000 lira fiyat çekti ama hangi kumaşı kullanacaklarını somut olarak gösteremeiler ipek tafta ipek tafta dediler ama içerdeki gelinliklerin hiçbiri ipek tafta değildi... Güvenmedim....
Nazeninde Pınar ve terzi abla(şu ana adını hatılayamıyorum) hangi kumaşı hangi danteli kullanacağını tarlaranı duvağı herşeyi gössterdiler.. şu dantel olursa 1600 bu dantel olursa 1500 bu olursa 200 diye açık açık söylediler...
Ben de hem bütçee hem beğenime göre tercihlerde bulundum...

500 e falan resimlerini eklediğin modellerde gelinli bulman imkansız canım.... İnternete de boşuna pranı kaptıra hayal kırılığına uğrarsın

niye ben uzakdogu mallarının kotu olduguna ınanmıyorum bir sürü sey aldım ordan
hic de kendımı kotu hıssetmedım sahsen

cnm ben olsam internet sitesinden almazdım sonuçta nasıl birşey geleceğini bilmiyorsun oraya umut bağlamaktansa kendi gözünle gördüğün ve beğendiğin birşeyi almak en iyisi hayırlısı olsun şimdiden

üzerine göre diktirmek varken internetten ne çıkacağını bilmediğin bişey almak seni sonra çok üzebilir cnm. ordan aldığın belki bedenine tam oturmuycak belki bir yerinde potluk olucak sonra onları düzelttirmek için tekrar terziye para vermek zorunda kalırsın.. içine sinerek diktir bencee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…