Merhaba,
Oncelikle mutluluklar dilerim simdiden :) Ben Kadıköy'de İlknur Modaevi'ne diktirdim gelinligimi, 1.5 aylik evliyim. Hiçbir yerinde kusur bulamadigim ve icim sonuna kadar rahat sekilde giydigim bi gelinligim oldu. Tavsiye ederim bu yuzden..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Guzeldi aslinda telaseler, ben sevmistim :) 2.500tlye diktirmistim. Eklemeye calistim gelinligimi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam Kizlar,
2,5 ay icinde evleniyorum ama hala gelinlik konusunu halledemedim. Gelinlik modelini az cok belirledim kafamda. Diktirecegim guvenilir, kaliteli malzeme kullanan bir modaevi ariyorum. Gelinligini diktirip memnun kalan, cevresinde memnun kalanlari duyan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu arada İstanbul anadolu yakasinda oturuyorum. Bu tarafta olursa memnun olurum.
Bende 2 aylık evliyim gelinliğimi üsküdarda diktirmiştim fakat kadın dükkanı kapatıp gitti benden sonra ama tanıdık vasıtasıyla bir yer bulsanız daha uyguna halledebilirsiniz avrupa yakasında olsanız fatihteki bir yeri tavsiye edebilirdim bir arkadaşım gelinlik diktirmişti çokta memnun kalmıştı :26:
cok guzelmis gelinligin masallah cok guzel olmus ustunde... Gelinligin fiyati icinde duvak, tac, cicek hepsi dahilmi? Ben de ilknura gittim ama bana kiralik 2500 satilik 3300 fiyat verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?