Gelinlik Modelleri Gelinligimi diktirecegim modaevi ariyorum Acil yardiminiza ihtiyacim var

asyacan80

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
121
17
118
İstanbul
Selam Kizlar,

2,5 ay icinde evleniyorum ama hala gelinlik konusunu halledemedim. Gelinlik modelini az cok belirledim kafamda. Diktirecegim guvenilir, kaliteli malzeme kullanan bir modaevi ariyorum. Gelinligini diktirip memnun kalan, cevresinde memnun kalanlari duyan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu arada İstanbul anadolu yakasinda oturuyorum. Bu tarafta olursa memnun olurum.

Merhaba,
Oncelikle mutluluklar dilerim simdiden :) Ben Kadıköy'de İlknur Modaevi'ne diktirdim gelinligimi, 1.5 aylik evliyim. Hiçbir yerinde kusur bulamadigim ve icim sonuna kadar rahat sekilde giydigim bi gelinligim oldu. Tavsiye ederim bu yuzden..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba canim cevabin icin cok tesekkur ederim. Ne guzel evlenmissin , bu telaseleri atlatmissin, Allah omur boyu mutlu etsin yuvanizi. Ne kadara diktirdin gelinligini canim? Bir de modeli nasildi?

Guzeldi aslinda telaseler, ben sevmistim :) 2.500tlye diktirmistim. Eklemeye calistim gelinligimi :)

Eklentiler

• $1405489371187.jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 110
Guzeldi aslinda telaseler, ben sevmistim :) 2.500tlye diktirmistim. Eklemeye calistim gelinligimi :)

cok guzelmis gelinligin masallah cok guzel olmus ustunde... Gelinligin fiyati icinde duvak, tac, cicek hepsi dahilmi? Ben de ilknura gittim ama bana kiralik 2500 satilik 3300 fiyat verdi

Bende 2 aylık evliyim gelinliğimi üsküdarda diktirmiştim fakat kadın dükkanı kapatıp gitti benden sonra ama tanıdık vasıtasıyla bir yer bulsanız daha uyguna halledebilirsiniz avrupa yakasında olsanız fatihteki bir yeri tavsiye edebilirdim bir arkadaşım gelinlik diktirmişti çokta memnun kalmıştı :26:

Ilgin icin cok tesekkur ederim canim. Fatih cok uzak bana, anadolu yakasinda olsaydi keske...

cok guzelmis gelinligin masallah cok guzel olmus ustunde... Gelinligin fiyati icinde duvak, tac, cicek hepsi dahilmi? Ben de ilknura gittim ama bana kiralik 2500 satilik 3300 fiyat verdi

Cok tesekkur ederim, insallah sizin de icinize siner, mutlulukla giyersiniz :)
Ben de kiraladim aslinda. Ama pazarlikla dusurebilecegini dusunuyorum biraz :)

Gelinlik diktirecekseniz önerim kesinlikle bakirköy yelda işlekel modaevi.4 provada gelinligimi aldim ve cook begendim.kullandiklari malzeme olsun iscilik olsun size davranislari olsun herseyle harika bir iş cikariyorlar. Kesinlikle cok mutlu ayrilacaksiniz,ben iyiki size gelmisim diyerek gelinligimi aldim ve son provada ustumden cikarmak istemedim hic. Kendinizi riske atmayin derim kesinlikle!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…