teşekkürederim :)dantelden anlamam ama modeli begendım, mutluluklar
Bu kadar uzaktan bir fotoğraftan dantelin analizi çok zor olurYine de uçlarını yanlış görmüyorsam bana kordonesiz kupon dantel gibi geldi. Orijinal fransız üretimi olduğunu sanmıyorum, pronovias da fransız üretimi kullanmıyor. ancak görünüm olarak çok benzeyen kupon dantel zaten yeterince güzeldir. fiyatı belirleyen o kadar çok şey olur ki... semt neresi, ne kadar şık bir yer, marka değeri var mı? fransız kupon gelinliklerin piyasası genelde 3'den başlar. kadıköy gibi bir yerde diktirirseniz. bağdat caddesi, nişantaşında 5bintl dolaylarında olur. gelinlikçi sizi görgüsüz görürse çok daha üst fiyatlara da aynı gelinliği satmaya çalışabilir...
evet aynadaki benimmodel çok hoş gerçekten aynada görünen de sen isen çok güzel taşıyacağına eminim güle güle giy inş.ama dantelden hiç anlamam
Estağfirullah. Çağteks belli bir marka evet. Eğer yanlış tahmin etmiyorsam bu gelinliğe ya 3 ya da 4 kupon yani 9-12 metre dantel kullanmışlar. 4 ve üstü bir fiyatı olabilir. Normaldir...Şu sıralar bağdat caddesinde bir terziyle çalıştığımdan 5-6-7ler bile normal gelir oldu bana. Yeter ki iyi olsun.
biz de 4400'e anlaştık içimi rahatlattın vallahi acaba kazıklandık mı diyordum:) nedense normal bir terziye kafamdaki modeli anlatıp dikmesini beklemek bana çok riskli geldi o yüzden hep hazır gelinliklere bakıp minik değişiklikler istedim. inşallah benimle birlikte herkesin de gönlüne göre olur :) çok teşekkürler yardımlarınız ve fikirleriniz için
Aaa Çağteks.ben de orda bir gelinliği çook beğenmiştim.Bilmem nasip olur mu artık göreceğiz:) Bu arada bir şey dikkatimi çekti.Oraya erkek sokmamışlardı gittiğimizde.Fotoda erkek görüyorum.İkincisi foto çekmemize de izin vermediler.Foto çekmişsiniz.Bir daha gittiğimde sitemlerimi dile getireceğim.Gelinlik süper bu arada..
pahalı bir gelinlik almak kazınlanmak değildir. yeter ki el işçiliği ve tasarımı değecek olsun. insanlar genelde malzeme maliyetinden kıyasla fiyat biçmeye yelteniyorlar ancak bir gelinlikte malzemeden de çok önemli başka değişkenler var. mesela bence veluz reyes veya wanda borges'e bütçeniz varsa 10-15bin tl bile ödeyebilirsiniz, çünkü çok özel ve mükemmel gelinlikler yapıyorlar. taklit de edilemiyorlar, demek ki malzemeden de ekstra bir şey var yaptıkları. ancak kötü malzeme kullanılıp özensiz bir işçilik uygulandığında da binlerce lira vermemek gerekiyor. yapıştırılmış dantelli bir gelinliğe 2500 ödenmez mesela, o zaman kazıklanmış olursunuz. herşey ederini almalı...
çok haklısınız gerçekten..benim de çekincem fiyatı pahalı bulduğumdan değil eğer söyledikleri gibi değilse kötü bir tüle vermeyelim o parayı diyeydi.. kumaşla birlikte dikim ve kalıbı üzerine oturtma da ayrı bir öneme sahip bence de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?