Gelinlik Modelleri gelinligimi aldımm buyrun :)

çok zarif ve şık :) çok begendım canım benım Allahım içine sindirsin kuzum:) gule gule gıy emi

allah mutlulugunu daim etsin canım benim

Bende çok beğendim. Sadece toplanan eteklerin ucundaki taş sanki fazla gibi. Büyük ihtimalle çıkabilen birşeydir. Çıkartıpta bir bakın derim. Güle güle giyinn

Beğenmek ne kelime harika bişe bu yaaaaa.bayıldım modeline rengine tülüne canım fevkalade bir gelinlik almışsın emeğine sağlık mutlulukla giy gelinliğini

ayy ne güzel heycanlar bunlarrr

Allah mutluluğunu heyecanını daim etsinnn :))

İyi etmişsiniz,200 tl için kiralamak saçma olurdu.

Güle güle giyin gelinliğinizi ve evliliğiniz de gelinliğiniz kadar masum ve güzel olsun

superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benceeeee allah yolunu acik yuvani mutlu etsin .. dugununde cok eglen gelin damat neseli olunca ve cok oynayip eglenince dugunde cok guzel oluyooo(buda kucuk tavsiye ...hicc oturma yorulma hep hep oyna :))

Canımmm beğendim ben 2 taraftada olması bence dogru seçim çok seviyorum o detayı
Mutluluklar diliyorum Allah tamamına erdirsin

çok güzel allah ayırmasın
yaaa bende evlenmek istiyorum ne güzel heyecanlardır kim bilir

kolay kolay gelinlik begenen biri degilim ama güzel bir seçim yapmışsınız. mutluluklar dilerim :)

.

bayıldımmmmmmm super super fızıgınde taşş belinin incelıgde mukkemmel mutluluklarr :))

çok zarif ve şık :) çok begendım canım benım Allahım içine sindirsin kuzum:) gule gule gıy emi

Allah mutlu mesut etsin

Çok güzelmiş çok beğendim
Mutluluklar

Bende çok beğendim. Sadece toplanan eteklerin ucundaki taş sanki fazla gibi. Büyük ihtimalle çıkabilen birşeydir. Çıkartıpta bir bakın derim. Güle güle giyinn

çok güzel tebrik ederim...ömrün de güzel oçsun

Çok güzelmiş ayrıca omuz tülünün 2 taraflı secmen daha güzel olmuş mutlulukla giy

Beğenmek ne kelime harika bişe bu yaaaaa.bayıldım modeline rengine tülüne canım fevkalade bir gelinlik almışsın emeğine sağlık mutlulukla giy gelinliğini

bende beyendim özellikle dediğin gibi çok daha güzel

gelinlik cok hos fakat umarim o cansiz mankendeki gibi kolye takmazsiniz..
lütfen kolya takmayin cok abez duruyor..

kızlar güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim begenmenıze çook sevındım. bıgun boyle bı gelınlık gıyecegımı hıc tahmın etmezdım ama hayat suprızlerle dolu dılerım allah her kıza nasıp etsın nasıp olanlarıda allah bır omur boyu mutlu etsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…