- Konu Sahibi ultraslan_nur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 482123 sonunda gelınlıgım alındı bakalım begenecekmsınız
yanlız sol tarafdakı askı tulden sag tarafdada olcak benım cokk ıcıme sındı ıns begenırsınız.
yanlız sol tarafdakı askı tulden sag tarafdada olcak benım cokk ıcıme sındı ıns begenırsınız.
Cnm inş. evliliğinde gelinliğin kadar güzel olur
gelinliğin güzelmiş canımmm
mutlulukla giyersin inş...
göğüs altındaki parlak şey dışında gayet güzel bence....mutluluklar güzelim...
harikaaaa
bende tam onu dicektim
asimetrik hoş durmuyo
ikili askı cok daha şık olur
mutluluklar :)
Mutluluklar dilerim dişi aslan
Güle güle giy
Bu arada belin çok mu ince,bana mı öyle geldi ?
Çok güzelmiş ya bende bittim bu gelinliğe
Mutlulukla giy canım
beğenmeyen olursa da takma sakın. bu senin düğünün senin gelinliğin. benim annem gelinliğimi beğenmemişti ben de sen giymeyeceksin ben giyicem dedim:))) yeter ki senin içine sinsin.
canım göğüs ve bel bölümü çok güzel, fakat o etegindeki fazlalık gibi geldi bana. buarada kaça aldın canım
çok güzelmiş güle güle giyin
ayy kızlar begenmenıze çoook sevindimm çook teşekkür ederim üzerimdede mankende durdugu gibi durdu belim öyle incecik degil ama kalında degil fatihte bi gelinlikciden aldık çok fiyat farkı olmadıgı için 1 900 e satın aldık. 1 700 de kıralıktı. ayy sevıncten uyamıcam bu gece:) haftaya kına ıcın bındallı ve abıye alıcam onların resımlerınıde eklıcem
superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benceeeee allah yolunu acik yuvani mutlu etsin .. dugununde cok eglen gelin damat neseli olunca ve cok oynayip eglenince dugunde cok guzel oluyooo(buda kucuk tavsiye ...hicc oturma yorulma hep hep oyna :))