• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinligimi aldımm buyrun :)

ultraslan_nur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
357
2
118
İstanbul
$20120806_144918.jpg gelinligim satılıktır ılgılenenler mesaj atabılırler

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 482123 sonunda gelınlıgım alındı bakalım begenecekmsınız
yanlız sol tarafdakı askı tulden sag tarafdada olcak benım cokk ıcıme sındı ıns begenırsınız.

beğenmeyen olursa da takma sakın. bu senin düğünün senin gelinliğin. benim annem gelinliğimi beğenmemişti ben de sen giymeyeceksin ben giyicem dedim:))) yeter ki senin içine sinsin.

Cnm inş. evliliğinde gelinliğin kadar güzel olur:16:

gelinliğin güzelmiş canımmm

mutlulukla giyersin inş... :34:

göğüs altındaki parlak şey dışında gayet güzel bence....mutluluklar güzelim...

harikaaaa :52:
bende tam onu dicektim
asimetrik hoş durmuyo
ikili askı cok daha şık olur
mutluluklar :)
:nazar:

Mutluluklar dilerim dişi aslan :nazar:
Güle güle giy
Bu arada belin çok mu ince,bana mı öyle geldi ?

Çok güzelmiş ya bende bittim bu gelinliğe
Mutlulukla giy canım

beğenmeyen olursa da takma sakın. bu senin düğünün senin gelinliğin. benim annem gelinliğimi beğenmemişti ben de sen giymeyeceksin ben giyicem dedim:))) yeter ki senin içine sinsin.

canım göğüs ve bel bölümü çok güzel, fakat o etegindeki fazlalık gibi geldi bana. buarada kaça aldın canım

çok güzelmiş güle güle giyin :nazar:

ayy kızlar begenmenıze çoook sevindimm çook teşekkür ederim üzerimdede mankende durdugu gibi durdu belim öyle incecik degil ama kalında degil fatihte bi gelinlikciden aldık çok fiyat farkı olmadıgı için 1 900 e satın aldık. 1 700 de kıralıktı. ayy sevıncten uyamıcam bu gece:) haftaya kına ıcın bındallı ve abıye alıcam onların resımlerınıde eklıcem :16::16::16::16::16::16::16:

ayy kızlar begenmenıze çoook sevindimm çook teşekkür ederim üzerimdede mankende durdugu gibi durdu belim öyle incecik degil ama kalında degil fatihte bi gelinlikciden aldık çok fiyat farkı olmadıgı için 1 900 e satın aldık. 1 700 de kıralıktı. ayy sevıncten uyamıcam bu gece:) haftaya kına ıcın bındallı ve abıye alıcam onların resımlerınıde eklıcem :16::16::16::16::16::16::16:

ayy ne güzel heycanlar bunlarrr

Allah mutluluğunu heyecanını daim etsinnn :))

İyi etmişsiniz,200 tl için kiralamak saçma olurdu.

Güle güle giyin gelinliğinizi ve evliliğiniz de gelinliğiniz kadar masum ve güzel olsun :16:

superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benceeeee allah yolunu acik yuvani mutlu etsin .. dugununde cok eglen gelin damat neseli olunca ve cok oynayip eglenince dugunde cok guzel oluyooo(buda kucuk tavsiye ...hicc oturma yorulma hep hep oyna :))

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benceeeee allah yolunu acik yuvani mutlu etsin .. dugununde cok eglen gelin damat neseli olunca ve cok oynayip eglenince dugunde cok guzel oluyooo(buda kucuk tavsiye ...hicc oturma yorulma hep hep oyna :))

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım guzel dıleklerın ıcın cok tsk ederım begenmene sevındım benımkı nıkah olucak kına ıcın salon tuttuk kınada oynıcam bol bol ınş ama gelınlıgımız gece yarısına kadar cıkarmam heralde:))

mutlulukla giy inşallah , gayet güzelmiş :))

Canımmm beğendim ben 2 taraftada olması bence dogru seçim çok seviyorum o detayı :16:
Mutluluklar diliyorum Allah tamamına erdirsin :nazar:

kolay kolay gelinlik begenen biri degilim ama güzel bir seçim yapmışsınız. mutluluklar dilerim :)

.

Son düzenleme:
Back