Gelinlik Modelleri Gelinliğimi aldım :)

Cok teşekkür ederim :) studyo61 den memnun kaldım ama cok yer gezdik tekne,sahil,köşk,köprülü bı yer , Ata bindik filan .. Hava o kadar sicaktiki bin pisman oldum .. Şimdiki aklım olsa sadece Köşk'e giderdim..Trabzona ilk defa gittim acemiliğime geldi :)

aynı yerleri biz de gezdik ama ben korktugumdan ata yaklaşamadım bile ben :) saat 1 de kuaförden cıktım 6 da döndük bi daha ve aynen dediğin gibi çok sıcaktı gına geldi 500 pozdan özel mesajım olmadığı için burdan sormak zorundayım acaba fotograflarınızı çekenin ismini hatırlıyo musunuz?

İsmini hatırlamıyorum canım ama fotoğrafçıda konuştuğumuz kisi degildi, dükkanda görmedim yani.. Fotografları secmeye gittiğimde de görmedim..
Ata bindim hemde gelinlikle ve ben kedi görsem sokağımı değiştiririm yani :) ama fotograf cekilemeden indim :) bindin iste bari çekelim diye ikna etmeye çalıştı ama bayilcaktim sinekler geliyo at kafasını sallıyo ayy hatırlamak istemiyorum :)

şu an evleniyor olsam kesinlikle tercihim bu gelinlikten yana olurdu.. modern,kibar, zarif tek kelime ile mükemmel... fizigin düzgün sanada çok yakışmış.. mutluluklar diliyorum

stüdyo 61 Beşikdüzü/TRABZON mutluluklar canım çok beğendim gelinliğinii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…