• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğimi aldım :))

cillibom

DEMİR 19/11/2014
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
1.381
995
448
kızlaaarrr daha önce eklediğim gelinlik pek beğenilmeyince biraz daha gezdim ve dün bunu aldık :9:
İstanbuldaki arkadaşlar için fatih'teki aysira'yı öneririm.. gerçi fatih diye sınırlamayayım, hepsi aynıdır :3:
resmen devrim yaptım ve süslü bir gelinlik beğendim, umarım çok şatafatlı bulmazsınız. bel kısmındaki taşları çıkarttırdım.. eğer gözümüze az gelecek olursa ekleyebilicez ama.
normalde taştan oluşan bir askısı vardı gelinliğin, ben onu da istemedim.. ama taş sevenler için güzel olabilir, hoş duruodu çünkü..

$gelinlik4.jpg
$gelinlik1.JPG
$gelinlik2.JPG
$gelinlik3.JPG

Son düzenleme:
Bence çok şık ve zarif bir gelinlik.size de çok yakışmış.Ben de gelinliğimi aysira'dan almıştım.Arka kısımlarının kat kat olması gelinliğe çok hoş bir hava katmış.

çoook teşekkür ederim kızlar mutlu ettiniz beni :))
içimde ne de olsa bir şüphe var(dı) acaba yanlış mı seçtim diye

bence de çok güzel. hiçbirşeyini oynatmasan da olurmuş. bence askısıda hoş durabilirdi. keşke öyle de bir fotoğraf çekseydin
sana da çok yakışmış bu arada . ömür boyu mutluluklar.

muhtesem cok beğendim güle güle giy mutluluklar:nazar:

yazını okumadan direk gelinliğe baktım... sanki bişiler eksik bu gelinlikte dedim.. veee yazını okuyunca anladım ki askısını çıkartmışın ama belindeki taş detayını çıkarma bence çok güzel böyle sana da çok yakışmış :34: şimdiden hayırlı olsun :16:

bence çooook güzelmiş, üstünde de harika durmuş. öyle çok taşı pullu da değil. herşeyi yerinde. mutluluklar şimdiden :)

Kızlaaar cooook ama cok tesekkur ederim hepinize ayrı ayrı.. keyfim yerine geldi.. beğenmenize cidden cok sevindim. daha önce basarısız bir girişimim olmustu burdaki arkadaşların sayesinde kösesinden döndüm.. sanırım bu sefer öyle olmadı.
belki dediğiniz gibi belindekileri de kaldırmam. o gün gelince karar vericezç

bu arada aysira da %20 indirim var.. 1900 e geldi gelinlik düşünürseniz. kaçırmayın derim indirimi
hepinize tekrar teşekkürler :16:

diğerini görmedim ama bu çok güzel eminim diğerinden güzeldir mutlulukla giy çok yakışmış tatlım :nazar:

Back