Gelinlik Modelleri gelinligimi aldim fakat aklimda bir kac soru kaldi

KeDiCanLI

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
44
10
298
38
Merhaba arkadaslar 22 eylulde dugunum var izmirliler bilir gelinligimi kemeraltinda bir moda evine diktirdim. Ilk gittiginizde orada olan modellerden giydim modeli seciyosunuz onlar size gore dikiyor. Sanki denemelik olan gelinlikle benim icin dikilen gelinlik arasinda kalite farki var gibi geldi bana bu hic hos degil tabi. Denemelik olan gelinligi giydigimde ustu cok muntazam duruyodu ve cok rahatti hicbirsey vucudunuza batmiyordu ama benim icin dikilen gelinligin gogus alti haif kivriliyor ve ici batiyor. Bu tarz bisey yasayan var mi ne yapmam gerekir yorumlarinizi bekliyorum okudugunuz icin tesekkur ederim.

Rahatsızlığını moda evine söyledin mi? Ne cevap verdiler merak ettim. Belki kupunda sorun vardır, halledilebilir diye düşünüyorum. Henüz parasının tamamını vermediysen gelinliği böyle kabul etmeyeceğini söyleyebilirsin.

Düğününüz de şimdiden hayırlı olsun :)

Parasinin buyuk bir kismi henuz odenmedi dugune az kaldigi icin biraz sikinti olabilir alirken soyleyecegim umarim bir sorun cikmaz

Alırken söyleme gelinlik bittiği için bi sürü bahane bulurlar. İçine sinmemiş olması gitmen için kafi bir durum bence. Ben sırf provalar harici üç kez gitmişimdir. Aklıma şu takıldı bu takıldı diye. Sen teslim alacağın günden önce git anlat derdini, düzeltsinler içine sinmeyen kısımlarını. Gönlüne göre olur inşallah gelinliğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…