• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğime yorumları alayım

cekirdek_

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
112
3
318
İstanbul
gelinliğimi gelinlikçiyle satın almak üzere yenıden dıktırmek ıcın anlaştım fakat sımdı bana teshır urunu gelınlıgı temızletıp verdıgını farkettım ve malesef kaporayı da vermıstım yarın da teslım alacagım, insanları resmen enayı yerıne koyuyorlar ve verdıgım fıyatsa 2500tl :5::5: bu durumu yasayan oldu mu acaba. calışılan model gelınlıgı sordugumdaysa satıldı dıyorlar. ama ben ılk denedıgımde de fotograf cekmıstım dantellerın yerlestırılmesı cıceklerın yönu bıle bırebır aynı.yanı bu kadar benzerlıgın olması ımkansız ve suan moralım cok bozuk :5:

Eklentiler

• $539147_118449025010892_1350891183_n.jpg
    $539147_118449025010892_1350891183_n.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleme:
Kusra bakma anlayamadım imdi resimdekini mi alıyorsun? Eğer buysa alacağın harika bir seçim :16:

benimde gelinlikçim olmadık işler çevirmişti, valla verdiğim kaporayı yaktım gittim başka gelinlikçiden son dk daha güzelini buldum ama düğün gününe kadar açmadım teli , başkasına da kiralayamadılar ilk gelinlikçim :)) çatlattım yani, o parayı yaktım ama onlarada yedirmedim o haftaya kadar veremediler kimseye, provaya gittiğimde mahvolmuştu gelinlik , drapeleri felan pörtlemişti, şuraya şunu yapalım diorm o olmaz bu olmaz, eee dedim sizle mi ugraşcam, bişy demeden çıktm aldım başka gelinlik , sürekli aradılar açmadım , düğün günü açtım almıcam dedim :8::8: sinirden kudurmuştm ama bende onları kudurttum hakkettiler , en pahalı gelinlikti , sonraki bulduğumu daha uyguna daha güzelini aldım sıkı pazarlıkta gayette ilgililerdi her istediğimi yaptılar üzerine :34: eşimi dinlemedim heycan yaptım 2,5 ay felan önce başladım , adamlarda hep kalmıo bilmem ne dediler düğün dönemi ya , meğerse yalanmış

gelinliğim bu değil tabı kı , henuz yenı uyeyım yanlış fotografı yukledım fakat sılemıyorum , var mı yuklenen fotografları sılme ımkanımız.
yanı benı oldukca ugrastırdılar ama gelınlık fıyatının yarısını da kapora vermıstım ne yazık kı gozden de cıkaramıyorum, resmen kuru temızlemeye gondermıs yenı dıkıldı dıye yutturmaya calısıyor :5::5:

gelinliğim bu değil tabı kı , henuz yenı uyeyım yanlış fotografı yukledım fakat sılemıyorum , var mı yuklenen fotografları sılme ımkanımız.
yanı benı oldukca ugrastırdılar ama gelınlık fıyatının yarısını da kapora vermıstım ne yazık kı gozden de cıkaramıyorum, resmen kuru temızlemeye gondermıs yenı dıkıldı dıye yutturmaya calısıyor :5::5:

Hadi ya bir nevi dolandırıcılık :19: olay çıkartın böyle anlaşmamışsınız sonuçta

Son düzenleme:
gelinliğimi gelinlikçiyle satın almak üzere yenıden dıktırmek ıcın anlaştım fakat sımdı bana teshır urunu gelınlıgı temızletıp verdıgını farkettım ve malesef kaporayı da vermıstım yarın da teslım alacagım, insanları resmen enayı yerıne koyuyorlar ve verdıgım fıyatsa 2500tl :5::5: bu durumu yasayan oldu mu acaba. calışılan model gelınlıgı sordugumdaysa satıldı dıyorlar. ama ben ılk denedıgımde de fotograf cekmıstım dantellerın yerlestırılmesı cıceklerın yönu bıle bırebır aynı.yanı bu kadar benzerlıgın olması ımkansız ve suan moralım cok bozuk :5:

Aaa? Hangi modaevi bunu yapan? Pronovias'ın bir şubesi için böyle bir şey duymuştum, model de oradan olunca acaba dedim...

Peki hiç provaya gitmediniz mi? En azından dikilme aşamalarını görmediniz mi? Doğrudan hazır gelinliği mi verdiler?

Canım bence kesinlikle kabul etme teşhir olduğunu anladığını söyle. Tüketici hakları denen bir şey var. Yumuşak yüzlü insanları bulunca böyle yapmaya çalışıyorlar sen sert çık bakalım nasıl paşa paşa yeni dikerler :20:

nıye uzuluyorsun kı gıt kafalarına at gelınlıgı bu kadar basıt onlarda bellı akıllanır baskalarınıda salak yerınekoymaya calısmazlar

aynısını bana yaptılar trabzonda damla moda evı begendıgım gelınlıgı dıktırmek ıstedım bedenıme gore dugunume bır ay kala tamam dedıler baktım aynı gelınlıgı verdıler provada uyduruktan bısıler gıydırdıler sankı dıkılıyormus gıbı ayrıca straplezdı omuzlarını kapatırmak ıstedım ıgrenc bır askı yaptılar ve maalesef zaman kısıtlı dıyede degıstıremedım.ınsan bır kere evleniyor ve ben daha aklıma geldıkce uzuluyorum ıstedıgım bır gelın olamadım zaten kuaförde sapsarı belıme kadar olan saclarımı nısan dugun uzerı yaktı dıye koyu renge boyatıp kestirmek zornda kaldım resmen herkese ıcımde uhde olarak kaldı:ssz::ssz:

Back