benim bu ara favori gelinlik modelim bu, belden aşağı ve etek uçlarında figür olması.
bence gelinliğin sorunu birincisi bayağı zayıf gibisin ve çok beyazsın. ikincisi göğüs üstü ve boyun kısmın çok beyaz. yani kollarına kıyasla. bence bi havuza falan git güzelce yak eşitlensin kollarınla. tenin gelinlikle bütünleşmiş yani gelinlik de beyaz olunca. üçüncü sorun belden eteğe geçişte gelinlikte bir orantısızlık var. tarlatan mıydı o onun elinin koyduğun hizada köşeli duruyor. yani o kabarıklığı veren malzeme çok sert durmuş. başka bir tarlatanla deneme şansın yok mu?
ama öyle incik cincik kurcalamazsak çok güzel olmuş çok yakışmış. mutlulukla giy. genel olarak kafaya takılacak bir sorun yok.
gelinliğin kabarıklıgını begenmedım ben :S
Çok endişen vardı gelinliğinle ama yersizmiş. Ne kadar güzel yakışmış sana gelinlik :) Ve ayrıcada o incecik belini çok kıskandım ne yalan söyleyeyim. Gelinliğe gelirsek ben beğendim. Çok kafaya takılacak birşey göremedim ben. Kol bitimine kesinlikle dantel eklet. Tasarımın özelliği o çünkü, birde eteğin altına 2 kat daha tül mü ekletsen diyecektim. Ama çokta problem değil bu haliyle bile güzel. Son provada daha da güzel olur. Mutlulukla içine sine sine giy canım :)
Eki Görüntüle 725668
bu yakından fotografıannemle uzun konusmalardan sonra dantelı begenmedıgımıze karar verdık ole alel acele oldukı annemm guzel durmuyo dıyo bende ıyı bı dantel olmadıgının farkındayım bana gosterdıklerınden bunu sectım ama sectıkten sonra bu sıteden gorduklerımde ıyı dantelın nası olucagını anladım verdıgım parayı haketmıyo ... sımdı modaevı dantelı degıstırmeme ızın verırmı verse bıle nıkah tarıhıne yetısırmı bılmıyorum moralım cok bzuk annem yapılsın bıtsın begenmezsen ne olacagına bakarız dıyo ama .. napıcam bılmıyorum o kadar mutsuzumkı bugun ...
İyi geceler.Yazdıklarınızı okuyunca dayanamadım.Gelinliğiniz çok güzel ve fotoğrafta çok net olmamasına rağmen o kadar yakışmışki anlatamam.Boşuna üzülüyorsunuz en mutlu hatıralarınızın olması gerektiği günde böyle anılar yaratmayın kendinize.Bende birbuçukyıl kadar önce evlendimve sizin gibibende gelinlik konusunda çok takmıştım sanki herkesi üstünde gördüğüm gelinlikler çok güzel ve kaliteliydi ve ben hiç öyle gelinlik görememiştim.En sonunda birini seçtim tabi ama sürekli kumaşını yada biryerlerini basit bulup üzülüyordum.Düğün günü saçım makyajım duvak derken herşey bambaşkaydı.Düğünden sonra fotoğraflara falan bakınca meğer herşey ne kadar kusursuzmuş diyorum.Sakın üzülmeyin gelinlik bittiğinde de daha güzelleşecektir.Düğün zamanı bakmaya kıyamazlar size bence siz bir nazar boncuğu bulun kendinize önce :) Mutluluklar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?