• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğime bir yorum yapabilir misiniz...lütfenn

panda61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
133
4
66
İstanbul
$fotoğraf (10).jpg

daha tam olarak dikilmedi omuzların kollarına sacak sacak dantel koyuulucak ama gelinlikte benı rahatsız eden bısey var ne olduğunu anlayamadım govdesınde aplıkler arasında cok bosluk var gıbı geldı bana dıken kadın kendınce bı acıklama yaptı ama sınmedı ıcıme etegın bıtımı varla yok arası gıbı bılemıyorum bısey olmadı ama ne ...ne ekletmelıyım degıstırmelıyım sızce......

Bir bütün olarak gelinlik vücudunuza yakışmış.
Mutlulukla giyin inşallah.
Ancak bana da eksik bir şey var gibi geldi.
Üst kısımda,gövdenizde dediğiniz gibi bir eksiklik olabilir.
Resimde çok da net anlayamadım.

alta dogruu ınerkenn tarlatannn cirkin durmuss bence yoksa üst tarafta bısey göremedımm..bell civarı ve tarlatannn da var sıkıntı gıbı....allah tamamına erdırsın bu arada tatlım
:)

alta dogruu ınerkenn tarlatannn cirkin durmuss bence yoksa üst tarafta bısey göremedımm..bell civarı ve tarlatannn da var sıkıntı gıbı....allah tamamına erdırsın bu arada tatlım
:)

sağol canım :)haklısın tarlatan sıkıntılı orda provada olesıne verdılerde gıymıstım benımmkı baska olucak ınsallah benımkınde bı sıkıntı olmaz bakalım ..

Bir bütün olarak gelinlik vücudunuza yakışmış.
Mutlulukla giyin inşallah.
Ancak bana da eksik bir şey var gibi geldi.
Üst kısımda,gövdenizde dediğiniz gibi bir eksiklik olabilir.
Resimde çok da net anlayamadım.

cok tesekkurler hayırlısıyla şu düğün dernek işinden bi kurtulsak.. :) bende bakınca anlayamadım baska bakıslar yorumlar gerekebılıyo benım gormedıgımı farketmedıgımı eden bırı olur belkı dıye paylasıyım dedım ama fotograf küçük oldu sanırım :(

Bence gayet güzel göz tırmalayan tek şey de tarlatandan kaynaklanıyor. O da değişecekmiş zaten sevine sevine mutlulukla giy :)

sağol canım :)haklısın tarlatan sıkıntılı orda provada olesıne verdılerde gıymıstım benımmkı baska olucak ınsallah benımkınde bı sıkıntı olmaz bakalım ..

bence son halınıı almadan hemenn panık olma canımmm :) ınsallahhh cok cok guzelll olacakkk :) zaten emanet verıldıgı bellı tarlatanınnyoksa geınlıgın cok guzelll sımdıdennn bunu sölemelıyım ....

bence son halınıı almadan hemenn panık olma canımmm :) ınsallahhh cok cok guzelll olacakkk :) zaten emanet verıldıgı bellı tarlatanınnyoksa geınlıgın cok guzelll sımdıdennn bunu sölemelıyım ....

bi nebze rahatladım şimdi :):) o kadar alel acele yaptırmaya basladımkı sadece prıvalarda gorebılıyorum gelınlıgı ..:8 ıyı dıleklerın ıcıın cok sagol canım yaa ıns hepımızın coook guzel olur kk nın güzel gelinleri :D

Eki Görüntüle 723226

daha tam olarak dikilmedi omuzların kollarına sacak sacak dantel koyuulucak ama gelinlikte benı rahatsız eden bısey var ne olduğunu anlayamadım govdesınde aplıkler arasında cok bosluk var gıbı geldı bana dıken kadın kendınce bı acıklama yaptı ama sınmedı ıcıme etegın bıtımı varla yok arası gıbı bılemıyorum bısey olmadı ama ne ...ne ekletmelıyım degıstırmelıyım sızce......

çok zarif bi gelinlik bayıldm

çok zarif bi gelinlik bayıldm

bende içime sınmeyen bıse vardı anlayamamıstım o yuzden fıkır almak ıstedım ama buu güzzel yorumlardan sonra o ıcımdekı rahatsızlıkta gıttı :):) tesekkur ederım mone :) rabbım herkese gonlundekını... en güzelini nasip etsin...

Kollarındaki tülün bol durması rahatsız etmiş olabilir onun dışında hiç bir problem yok çok da güzel olmuş:8:

Kollarındaki tülün bol durması rahatsız etmiş olabilir onun dışında hiç bir problem yok çok da güzel olmuş:8:

dogru diyosun kolları daraltıcaz dedı bana ama olcuyu ole aldı anlamadım bıde bu tul kollar cart dıye yırtılmaz dımı ya ben kendıme pek guvenemıyorum ters bı harekette ace nın ayse teyzesı gıbı cartt dıye yırtabılırım gelınlıgı

bi nebze rahatladım şimdi :):) o kadar alel acele yaptırmaya basladımkı sadece prıvalarda gorebılıyorum gelınlıgı ..:8 ıyı dıleklerın ıcıın cok sagol canım yaa ıns hepımızın coook guzel olur kk nın güzel gelinleri :D

inşallah darısı basımaa :D bunlar guzel telaslarr yaaa hayatının en guzell telasları canımm...hersey guzell olacakkk merak etme :)

çok güzel,çok zarif.. benim gözüme batan hiçbir şey olmadı zira çok yakışmış, mutlulukla giy inşallah:nazar:

Çok dar olursa evet yırtılabilir ona göre ölçü alacaklardır. Ben bu tül kollardan hoşlanmıyorum nedense, bir yarımlık var gibi geliyor belki sana da böyle gelmiştir. O kolda tül bitim yerinde mesela bir boşluk var gibi oraya bir şey eklenecek mi dantel vs gibi?

Bu ufak detayın dışında bence çok güzel seçim olmuş çok da yakışmış, kolay kolay da güzelliği bozulmaz yani sen söylemesen rahatsız eden bir şey var diye ben oralara dikkat edip bakmazdım bile:9:

Çok dar olursa evet yırtılabilir ona göre ölçü alacaklardır. Ben bu tül kollardan hoşlanmıyorum nedense, bir yarımlık var gibi geliyor belki sana da böyle gelmiştir. O kolda tül bitim yerinde mesela bir boşluk var gibi oraya bir şey eklenecek mi dantel vs gibi?

Bu ufak detayın dışında bence çok güzel seçim olmuş çok da yakışmış, kolay kolay da güzelliği bozulmaz yani sen söylemesen rahatsız eden bir şey var diye ben oralara dikkat edip bakmazdım bile:9:

diger kolda tülün bitim yerıne dantel eklenıcek senın dedıgın gıbı canım duz kalsın dedı dıken kadın ama ben pek ıstemedım tısort kolu gıbı oluyodu sankı o yuzden dantel olcak bakalım... demekkı gelınlıkcıyı bu konuda dınlememek ıyı olmus :):)

bende aynısını duşundum dantel eklemeyince kol kısmına basıt duruyor bende eklettırcegım bakalım nasıl olcak

Back