• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelınlıgıme bakın dostlarım :)

HasnictirR

ღ нεrşεчίn &#1085
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
1.700
38
158
İstanbul
Kır dugunum olacak arkadaslar uzun ugraslar sonucunda karar verdıgım gelınlıgımı bugun satın aldım mayıs'ın sonunda teslım alacagım ınsallah fıkırlerınızı merak edıyorumm :16:

Eklentiler

• $DSCN0773.jpg
    $DSCN0773.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 100
  • $DSCN0775.jpg
    $DSCN0775.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 104
Tesekkurler arkadaslar :)
Askı tullerının arkada devamı var kelebek kanadı gıbı cok guzel herseyıyleee bayıldımm
:16:

gelinliğinizin üst kısmı gayet güzel ancak etek kısmı prenses model olsa daha mı hoş olurdu sanki:26:

güle güle giy canım. sade ve güzel bir gelinlik. sanırım belinden aşağıya doğru dantel detaylar var. çok net göremedim. askılardaki tüllerin üstünde de o dantel işlemelerden olsa daha güzel olabilirmiş. ama böyle de güzel. mutluluklar dilerim :54:

çok güzel :) çok beğendim, sana da çok yakışmış, nazar değmesin..

bize biraz bilgi verebilir misin, yer ve fiyat hakkında?

canım gelinliğin gerçekten çok güzel yaa:nazar:maşallah:nazar:çok da yakışmış:nazar:benim önceden böyle tül olması hoşuma gitmezdi hep saten severdim ama artık çok hoşuma gidiyor :) :16: kolları,göğüs kısmı,etek bölümü,kısacası herşeyi çok güzel yaa :16:

canım gerçekten çok beğendim ya.herkese yapmam bu yorumu.ben asıl askılarına bayıldım,havası da orada zaten.zevkliymişsin valla.

Back