cok tesekkur ederim peki sac konusunda ne yapmalıyımÇok güzel görünüyosunuz ben çok beğendim kolları bol gibi biraz düzeltiliyo sanırım o da :)
tesekkur ederim sac modeli hangısı olmalı senceÇok yakışmış.
Yarı açık saçlar biraz daha açık gelinliklerde daha güzel görünüyo diye düşünüyorum.cok tesekkur ederim peki sac konusunda ne yapmalıyım
anladim sago:)Yarı açık saçlar biraz daha açık gelinliklerde daha güzel görünüyo diye düşünüyorum.
ikinci fotoğraftaki gibi dağınık topuz tarzı bi şey daha güzel olur
tesekkur ederim :)Canım gelinlik zaten dantelli ve kapalı, bu sebeple sacında acık olursa cok boğarsın.
Bende topuz modellerinden gidebilirsin.
Gelinlik çok güzel :)
evet kollrı daraltıldı sac olarakta senin dedigine gore bu iyi olur sanırımbenim yaptırcagım gelinige benziyor omuz kısımları biraz daha acık olcak bende sadece..kollarını daralttırıcaksınız degilmi bol olmasa daha iyi gibi..sac olarakda salık olabilir ama onlere dogru gelmesin arkada dursun
haklisiniz sanirim ama banada toplu sac hic yakismaz umarim iyi bi kuafor bulabilirim istedigim gelinligi bulamayinca bunu alsim pek icime sinmemisti ama moral oldu sagol :)Güzel bir gelinlik, saçlarını kesinlikle toplamalısın, arkadaşlar da aynı şeyi söylemiş zaten
Ben de uzun kollu bi gelinlik denemiştim, Gülben Ergen'in gelinlik modelinden. Bayılmıştımmm
Uzun kollu gelinlikleri beğeniyorum, sana da yakışmış. Mutlu mutlu giy inşallah ve kesinlikle saçlarını topla, ihtiyacın olan tek şey iyi bir kuaför bulmak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?