• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğimdeki dikim problemi- YARDIM

Kinkaju

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2010
45
24
88
İzmir
Merhaba hanimlar. Gelinligimi diktirmeye karar verdim. Resimde gosterdigim gibi olmadi aslinda. Buna sukur makyaj sac bas derken guzel olur dedim. Ama sizin de gordugunuz gibi kasık tarafımda duran kirisikliktan kurtaramadik. Terzi sen dar istedigin icin boyle oldu dedi. Dikimden terzilikten anlayaniniz varsa yardimci olabir misiniz? Sorun ne olabilir?

Eklentiler

• IMG-20160806-WA0001~2.jpg
    IMG-20160806-WA0001~2.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 446
Zaten balık model dar olur bolmu olurmuşki sen dar istedin diye oyle oldu diyor birde... Hatasınıda kabullenmiyor...

Üst kısımları dar neden oralarda potluk yok peki? Alt kısmını düzgün dikememiş bariz belli bu saatten sonra onu düzeltmesi cok zor olduğu için hatayı sana yıkmaya calısıyor çünkü o kısmın düzelmesi için ilk aşamaya geri dönmesi gerek...

Ön tarafını arkasına dengeleyerek dikmediği için bu sonuç ortaya çıkmış...

Kesinlikle düzelttirmeden kabul etme bu gelinliği çünkü çok kötü duruyor önü...

Gelinlik çok güzel ama arkadaşların da dediği gibi çok kötü duruyor o kısmı. Gelinligi daraltmaya çok aşağıdan başlamış o yüzden o potuk oluşmuş..Bi de yürürken çok daha göze batar kesin

Potluk var . .
Düzeltilmeli. .
Gelinlik çok güzel. .
Mutluluklar. .

Back